WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wakeboard voor de Jeugd
Loosdrecht, do 5 juli 2007

Net als voorgaand jaar organiseert Wakeboardschool Loosdrecht weer wakeboard trainingen voor de jeugd tussen 6 en 16 jaar.

persbericht

JEUGD WAKEBOARD MIDDAGEN

Net als voorgaand jaar organiseert Wakeboardschool Loosdrecht weer wakeboard trainingen voor de jeugd tussen 6 en 16 jaar.

Deze kidsclub is erop gericht de eerste beginselen van het wakeboarden op een verantwoorde manier aan de jeugd bij te brengen, zodat een goede basis wordt gelegd om later verder te kunnen gaan in deze sport..

Een waar feestje, voor de kids en tevens voor de instructeurs. Op zes woensdagen gaan we met zijn allen van 14:00 - 17:00 uur het water op. Iedereen krijgt per woensdag twee runs onder begeleiding van onze eigen instructeurs. Daarnaast zullen Niels & Mark Kroon ( meest getalenteerde boarders van Nederland ) ook regelmatig mee varen om les en DEMO's te geven.

Wat ons betreft worden het zes super gezellige middagen waar iedereen veel zal leren!!! Dit geldt natuurlijk voor de beginners maar ook zeker voor de wat meer gevorderde boarders.

De opstapplaats is uiteraard bij onze vaste thuisbasis Ottenhome, Oud Loosdrechtsedijk 207, Loosdrecht

De kosten van deze gezellige club bedragen 250 euro per deelnemer. Hiervoor krijgen ze dus 12 runs en heel veel FUN!!! (wakeboards, wetsuits & drijfvesten zijn op de club aanwezig)

Mocht iemand tussendoor op vakantie gaan, geen probleem, hier bedenken we wel wat op.

Om je in te schrijven kun je een mail sturen naar info@wakeboardschool.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en evt. vakantie.

Graag zien we jullie tegemoet op woensdag 11 juli om 14:00 uur

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
18 gr.
windkr. 4