WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht komt Tekort
Loosdrecht, zo 21 januari 2007

Loosdrecht is niet in staat gebleken om het succes een week eerder in de beker door te trekken in de competitie. Het verloor namelijk met 3-0.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Loosdrecht komt tekort

Loosdrecht is niet in staat gebleken om het succes een week eerder in de beker door te trekken in de competitie. Het verloor namelijk met 3-0, waarbij gemeld kan worden dat deze stand voor rust al was bereikt. Ondanks dat ARC ten opzichte van de heenwedstrijd in niveau duidelijk een tandje terug heeft gedaan was Loosdrecht niet bij machte om het de gasten echt moeilijk te maken.

Loosdrecht moest aantreden tegen ARC. Een ploeg waar Loosdrecht geen goede herinneringen aan heeft overgehouden. Uit kreeg het een flinke oorwassing door met 6-2 te verliezen. Maar bij ARC kwam na een goede start de klad er behoorlijk in en Loosdrecht had vertrouwen opgedaan. Vertrouwen dat voortkwam uit het mooie resultaat dat een week eerder werd opgedaan door GVVV uit de beker te knikkeren. En wil Loosdrecht nog wat van dit seizoen maken dan is het nu of nooit zo lijkt het. Toch ontbrak bij sommigen toch weer de scherpte. Na twee minuten spelen had ARC namelijk al twee geweldige kansen gekregen maar de schoten troffen de binnenkant van de paal en het zijnet. Na wat georganiseer kwam er balans. Beide ploegen speelden onder de slechte omstandigheden (wind en hoog gras) moeizaam en creëerde weinig. Totdat halverwege de eerste helft het noodlot toe sloeg. ARC brak door over rechts en met een afgemeten voorzet werd de wel heel vrij staande linkerspits van ARC bereikt die simpel kon binnentikken. En twee minuten later lag ook de tweede er al in. Snelle diepgang van ARC met een hoge lange bal, geen rugdekking aan de kant van Loosdrecht en de spits van ARC kon met een mooie boogbal de uitlopende keeper verschalken. Eenrichtingsverkeer zo leek het maar dat is niet helemaal waar. Loosdrecht kreeg in die fase zelf ook twee grote kansen.

Said Akchich schoot echter naast en Samir Didouch scoorde, maar volgens de grensrechter van ARC echter in buitenspelpositie. Geen aansluitingstreffer dus maar zelfs een derde tegengoal. Een mooi uitgespeeld doelpunt dat uiteindelijk koppend werd afgerond. En daarmee was de wedstrijd bij rust al gespeeld.

In de tweede helft zakte de wedstrijd als een kaartenhuis in. ARC nam gas terug en Loosdrecht was niet in staat het ARC moeilijk te maken. Te vaak probeerde het vanuit het middenveld de beslissende eindpass te geven die vaak ook nog eens onzuiver was waarmee het de ARC verdediging die nou ook weer niet bepaald degelijk oogde slechts zelden in de problemen bracht. Het was met name de aanvallende middenvelder ook niet kwalijk te nemen. Hard werken kon je hem zeker niet verwijten maar het ontbreekt hem gewoonweg aan die specifieke kwaliteit. En zo kabbelde de wedstrijd naar zijn einde en was wederom verlies een feit. Een resultaat waar Loosdrecht als vanzelfsprekend helemaal niets mee opschiet en waarmee vermijden van het noodlot nu wel aan een heel dun draadje is komen te hangen.