WIJDEMEERSE WEBKRANT
Over KKV en wethouder
Loosdrecht, za 17 februari 2007

Cor Lam vindt dat de KKV en de wethouder elkaar toch moeten kunnen vinden. Wat minder op de strepen staan lijkt hem.

ingezonden brief

Er waait weer stof door Wijdemeren......

En zoals zovele keren: men is niet duidelijk tegen elkaar en staat daarnaast, zeker niet op foute grondslag, stevig op de eigen strepen.

Jammer dat Herman Blokker en Wim Lorjé zich aan bovenstaande spiegelen.
De KKV heeft, m.i. terecht een houten hooi- en stro opslag neergezet. Voorheen was dat ook een houten bouwsel. Hout moet vanwege de overlast die het vocht veroorzaakt middels condens in een metalen opslag.

Hooi en stro zouden anders binnen de kortste keren niet meer te gebruiken zijn.
Veel ventilatie openingen maken kan alleen maar vandalisme oproepen.
Hopelijk is zo alvast de noodzaak van een houten opslag, welke voor zover ik weet tijdens de onderhandelingen nooit is verboden, verduidelijkt.

Dan punt twee.

Elke week kunnen de leden van de KKV op bepaalde tijden hooi en/of stro ophalen. Tijdens dat korte "inloop uurtje" wordt er natuurlijk ook even gepraat met elkaar. Meestal zijn dat maar 2 of 3 personen. Die zitten daarbij dan even ouderwets op een baaltje stro te keuvelen. Dat is sowieso geen "samen komen als vereniging". Daarvoor huurt de KKV gewoon het nieuwe mooie gebouw! Dat is toch ook afgesproken?

Mogelijk draagt dit stukje bij aan een wat vriendelijker en begripsvoller contact tussen beide ambtsdragers. We zullen er met elkaar toch uit moeten komen.

Cor Lam
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
9 gr.
windkr. 4