WIJDEMEERSE WEBKRANT
Felicitaties met Lintjes
Ankeveen/Wijdemeren, ma 30 april 2007

Sinds vrijdag woont Tiny Beemsterboer in de Tiny Beemlaan in Ankeveen. Harry Meester leverde twee kuub zand af. Dacht hij...


Tiny Beemsterboer

Bedankt voor het zand...

ingezonden berichten

Tiny Beemsterboer en Harry Meester (uit Ankeveen) ontvangen lintje en serenade ...

De periode voor Koninginnedag begint  met de traditionele lintjes regen, zo ook op vrijdag 27 april. Dit jaar mochten Tiny Beemsterboer en Harry Meester vanuit Ankeveen hun eigen lintje op het Gemeentehuis van Wijdemeren in ontvangst nemen. Voor beiden was op het laatst toe het uitreiken van het lintje een verrassing gebleven. Tiny Beemsterboer wist het slechts enkele uren voor de uitreiking (om daarmee te voorkomen dat ze deze vrijdag met allerlei andere aktiviteiten zou gaan vullen), voor Harry Meester was het zelfs een nog grotere verrassing, terwijl veel aanwezigen zich reeds rond het Gemeentehuis van Wijdemeren verzameld hadden was Harry naar het Gemeentehuis gelokt: met het verzoek om hier twee kuub zand af te leveren .....

Nadat de feestelijke uitreiking een feit was wachtte beide personen s' avonds nog een feestelijke huldiging: Tiny Beemsterboer mocht s'avonds om circa half 8 voor haar huis in de Barthold Ingellaan (correctie: inmiddels door de buurtbewoners omgedoopt in Tiny Beemlaan) een serenade van de Vriendschapskring in ontvangst nemen. Tiny Beemsterboer heeft zich o.a voor haar Vriendschapskring erg verdienstelijk gemaakt, met als topjaar 2006 waarin het VSK haar jubileum vierde. De VSK'ers spanden zich dan ook erg in om deze avond extra luister bij te zetten voor zowel Tiny als Harry. Zowel Tiny Beemsterboer als ook Harry Meester genoten met volle teugen van dit eerbetoon.

Inmiddels hadden de nodige Ankeveners al hun opwachting bij Tiny Beemsterboer gemaakt en werd het al met al een gezellig Ankeveens feestje,  na afloop van de serenade werd dit in de achtertuin van Tiny voortgezet.
Voor foto's zie: www.bruisendankeveen.nl , pagina : nieuws

Bruisend Ankeveen
Aldert Postma
Ankeveen


Het CDA feliciteert alle 14 inwoners van de gemeente Wijdemeren die een "lintje" hebben ontvangen.

Ze hebben als vrijwilligers, ieder op hun eigen manier, ontzettend veel en belangrijk werk verzet in onze gemeente. Het CDA wil hen daarvoor bedanken en wil hen van harte feliciteren met deze Koninklijke Onderscheiding.

Daarnaast willen wij iedereen een fijne Koninginnedag toewensen. Wij hopen u tegen te komen op één van de vele activiteiten die ook dit jaar weer georganiseerd zijn op en rondom 30 april.

Esther Luijer
Raadslid CDA
Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
strak blauw
20 gr.
windkr. 5