WIJDEMEERSE WEBKRANT
Auto's slecht voor Bomen
Ankeveen, 30 oktober 2006

Patrick Kreuning snapt de opwinding over de Leeuwenlaan niet zo goed. Een deuk in uw auto wilt u toch ook niet?

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

Ingezonden Brief

Eerlijk gezegd snap ik de commotie niet zo. Veel mensen eten dagelijks allerlei vlees en hoe de dieren aan hun eind komen, dat vind men minder belangrijk. Hoeveel mensen kopen wekelijks een bos afgesneden bloemen, gewoon voor de sier, op tafel of in de huiskamer. Maar nu het om een paar bomen gaat die veel licht weg namen, misschien ziek of te oud waren, eventueel bij een flinke storm schade kunnen veroorzaken, dan gaan mensen protesteren.

U wilt toch niet dat u straks in het najaar over de Leeuwenlaan rijdt en een deuk in uw auto krijgt door een afvallende tak of een omwaaiende boom. Daarnaast, u rijdt in uw auto, iets slechters is er voor de bomen haast niet denkbaar.
We betalen al teveel belasting, die als het aan Wijdemeren ligt, ook komend jaar nog eens 11% verhoogd wordt. Laten we blij wezen dat we ook enkele resultaten hiervan mogen zien, en de jong aangeplante bomen gaan het vast weer goed doen. Voor de paar aanwonenden van de Leeuwenlaan is het misschien jammer, maar ze zullen er lijkt mij snel genoeg aan wennen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Ing. Brief
foto
---
auteur
Rik Jungmann