Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Digitale KPN TV?

Wijdemeren, 17 januari 2006

Douwe van Essen uit Kortenhoef reageert op het bericht over de kabelstoring van Casema. Hij suggereert om digitale TV van KPN te nemen.

Om over na te denken... Bedankt voor de tip.

Reactie

Beste Rik,

Reeds een jaar geleden heb ik het moede kabelhoofd in de schoot gelegd. Na vele jaren van tobben deed digitale televisie zijn intrede in mijn woning. Op drie plaatsen TV, digitaal, dus scherp en bovendien nog mobiel ook. Als ik wil kan ik ook in de tuin TV kijken! Het kostte me eenmalig een bedrag van pakweg 125 euro, terwijl ik per maand maar amper de helft betaal van het bedrag dat ik aan Casema kwijt was.  En, ik wrijf het er maar even in, wij konden het (TV-)nieuws vandaag wel volgen!

Met vriendelijke groet,
Douwe van Essen
Kortenhoef

P.S.
Had maar even gewaarschuwd, dan had ik je 1 van onze setjes gebracht. Zo flexibel is digitale televisie nou!

Update 18-1-2006, 11.21: Jan Bommel schrijft: Niet alleen KPN is een optie, maar ook Digitenne. Digitenne levert het signaal van KPN.

Update 18-1-2006, 14.00: Bob van de Pol schrijft: Digitale TV is een goede optie maar.... als fervente BBC kijker kunnen we helaas
niet switchen, of ik moet 2 providers gebruiken.

Update 18-1-2006, 15.00: Douwe van Essen laat weten dat hij wel de BBC met zijn KPN ste ontvangt.

Update 18-1-2006, 22.30: Menno Snel schrijft: Ik wil ook nog even reageren op dit onderwerp, en dan vooral de reactie van Bob van de Pol. Ik zou satelliettelevisie nemen als ik jou was. Met de juiste schotel (die de Astra 1 en Astra 2 positie pakt) heb je niet alleen BBC 1 en 2 (zoals via de kabel), maar ook alle andere BBC\'s (zoals BBC 3, 4, Ceebeebies, CBBC) en ook nog de engelse commerciële zenders van ITV. Deze zenden ongecodeers uit op satelliet. Met de Astra 1 satelliet pak je honderden zenders waarbij alle NL kanalen (en dit kijk je vanaf EUR 19,95 per JAAR!!!)


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind Naar volgende bericht