Rik Jungmann

---

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Bonus voor Bonnen

Loodrecht, 22 september 2005

De politie Gooi- en Vechtstreek krijgt een feest en kerstgeschenken. Het overeengekomen aantal bonnen is in 2004 geschreven. Een bonus is de beloning.

En heel klein berichtje in de Gooi- en Eemlander van vandaag. Er worden door de politie per jaar prestatiecontracten afgesloten. Daarin wordt precies vastgelegd welk soort criminaliteit bestreden moet worden, en ook hoeveel boeten er uitgedeeld moeten worden.

Over 2004 heeft de politie Gooi- en Vechtstreek de criminaliteit volgens het prestatiecontract bestreden. Een feestje waard. Ook heeft de politie vodoende bonnen geschreven. Daarmee is voldaan aan het prestatiecontract en krijgt het korps een bonus van € 644.976. Van dat geld zullen de agenten opleidingen krijgen, kerstgeschenken en een personeelsfeest. Dat maakte Magda Berndsen, de korpschef gsiteren in Loosdrecht bekend.

Gisteren stond in dezelfde krant een klacht van een inwoner van Hilversum over de snelheidscontroles op het verlengde van de Diependaalselaan, de toerit naar de A27, waar tot voor kort 70 gereden mocht worden en nu 50. Die inwoner was van mening dat controleren op die plek een vorm van prijsschieten was.

Maar goed voor de bonus...


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 20º Naar volgende bericht