Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

430K Euro naar Scholen

Wijdemeren, 22 september 2005

Het college stelt de raad voor om 430 duizend euro te investeren in onderhoud aan schoolgebouwen.

Persbericht

College wil ruim € 430.000 investeren in onderhoud schoolgebouwen

Het college gaat de raad voorstellen € 430.000 te investeren in onderhoud aan schoolgebouwen. Scholen kunnen jaarlijks een aanvraag indienen voor bouwtechnische zaken en veiligheidsbevorderende voorzieningen die zij noodzakelijk achten. Het college wil de volgende verzoeken honoreren.

De Warinschool in Nederhorst den Berg krijgt onder meer een vergoeding voor dakwerkzaamheden en vervanging van ramen, kozijnen en deuren. De Jozefschool, eveneens in Nederhorst den Berg, krijgt geld om de onderdorpels te vervangen of te herstellen. De Regenboog in Kortenhoef wordt geholpen met de vervanging van een deel van de riolering. De Rehobothschool in Loosdrecht kan mede de dakbedekking vervangen. Bij de Mr. J. Terpstraschool in Loosdrecht wordt een nieuw lokaal gebouwd voor de 8 e groep. Ze krijgen daarbij ook geld voor de inrichting van dit lokaal. Ook de St. Antoniusschool in Kortenhoef krijgt onder andere geld voor de inrichting van een nieuw klaslokaal.

De Joseph Lokinbasisschool in Ankeveen kan rekenen op vervanging van de zinken dakgoten. Bij de Curtevenneschool in Kortenhoef vinden enige aanpassingen plaats in verband met de vergunning. Tot slot zal de erfafscheiding vervangen worden bij De Linde in Loosdrecht. Op 15 december bespreekt de raad het voorstel.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 20º Naar volgende bericht