RKAVIC te sterk voor 's-Graveland

's-Graveland, 18 september 2005

's-Graveland begon goed dit seizoen, maar wist dat vandaag tegen RKAVIC niet vast te houden.

's-Graveland ten onder tegen RKAVIC

Het is ' s-Graveland niet gelukt om de goede start van deze competitie voort te zetten. Na de twee overwinningen werd tegen RKAVIC, overigens volkomen verdiend, verloren. Op een of andere manier blijken de Amstelveners voor de ' s-Gravelanders een niet te overwinnen opponent te zijn. Werd vorig seizoen al twee maal met 2-1 verloren, nu werd opnieuw met dezelfde cijfers verlies geleden. Aan het vertoonde spel voor de rust was al te zien dat de thuisclub de goede lijn niet kon doortrekken.

Het erge was dat de kans  daartoe wel aanwezig was , want de bezoekers kwamen eveneens niet tot grote daden. Natuurlijk waren er voor beiden wel wat doelrijpe  situaties maar men kwam er niet aan toe om deze te verzilveren. Er was een zeer dubieuze vrije trap voor nodig om toch tot een doelpunt te komen. Van de voor RKAVIC gelukkige beslissing werd dankbaar gebruik gemaakt door Leijgraaff, die onhoudbaar voor de ruststand 0-1 zorgde.

Het viel te verwachten dat 's-Graveland na de onderbreking wat meer initiatief zou tonen om de wedstrijd  alsnog naar zich toe te trekken, echter het waren de Amstelveners die het voortouw namen. Dit leidde al na tien minuten in de tweede helft tot de 0-2. Balverlies leidde deze tweede treffer in. De plotseling veranderde spelsituatie werd voortreffelijk uitgebuit door hun spits Aafar. Opvallend was dat ' s-Graveland vanaf dat moment pas wat meer druk ging uitoefenen. Het duurde tot tien minuten voor tijd dat dit resultaat had.

Een dieptebal werd in een vloeiende beweging door Johnny Hendriks doeltreffend afgerond 1-2.  Hierna moesten de gasten  zelfs nog alle zeilen bij zetten om niet alsnog een gelijkspel te moeten toestaan. Met veel geluk slaagden zij daarin, maar wanneer ' s-Graveland die inzet had getoond zoals in die laatste fase dan had er in ieder geval zeker die draw ingezeten