Rik Jungmann

---

SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

's-Graveland - Baarn 1-0

's-Graveland, 4 september 2005

Met moeite won 's-Graveland vandaag van Baarn met 1-0. De goal was van Nunu Alexandre.

Ingezonden Bericht

's-Graveland  -  Baarn  1 - 0

1 - 0 Nunu Alexandre.

Scheidsrechter Wever . Toeschouwers  175 .

De streekderby 's-Graveland-Baarn is met minimaal verschil door de thuisclub gewonnen. Beide teams hadden er, ondanks het hete zonnetje, vanaf de aftap direct zin in.

In een behoorlijk tempo werd de aanval niet geschroomd en vooral 's-Graveland wist zich diverse scoringskansen te scheppen. Baarn daarentegen kon niet echt gevaarlijk worden en kwam na een half uur ook nog eens achter. Uit een verre ingooi van rechtsachter Peter van Willigenburg kwam de bal in bezit van spits Nunu Alexandre, die met een bekeken kopbal de iets te ver voor zijn doel staande Baarn-keeper Cozijnse passeerde. De bezoekers drongen hierna wat meer aan maar wisten slechts eenmaal keeper Erwin van Weeghel echt op de proef te stellen. Omdat blauw-wit haar mogelijkheden om verder afstand te nemen niet benutte werd met de magere 1-0 gerust.

In de tweede speelhelft eiste Baarn weliswaar voor een groot deel het balbezit op, effect had dit niet. De 's-Graveland-defensie kon de situatie steeds makkelijk de baas. De bezoekers mochten verder van geluk spreken dat in het laatste kwartier eerst een misverstand in haar strafschopgebied niet werd afgestraft. De ingeschoten bal ging buiten ieders bereik rakelings langs de goal. In de laatste minuut tenslotte kwam Pascal Jongsma uit een pass van Johnny Hendriks nog alleen voor keeper Cozijnse maar deze bleef deze situatie knap de baas. 's-Graveland had een grotere zege kunnen en ook moeten behalen, maar de behaalde drie punten vergoedde dit manco in dit eerste competitietreffen volledig.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht