Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht wint van CJVV: 4-0

Loosdrecht, 4 september 2005

Loosdrecht won eenvoudig van CJVV met 4-0. Drie keer Julian Bonaparte em 1 keer Johan Krottje.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht eenvoudig langs CJVV

Statistieken Loosdrecht – CJVV: 4-0 (zaterdag 3 september '05).

• 1-0  Julian Bonaparte
  • 2-0  Julian Bonaparte
  • 3-0  Johan Krottje
  • 4-0  Julian Bonaparte

In de eerste wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen heeft Loosdrecht een eenvoudige overwinning behaald door CJVV met 4-0 te verslaan. Al voor rust was het 2-0 via twee goals van Julian Bonaparte. Na rust werd de score evenwichtig uitgebouwd via goals van Johan Krottje en nogmaals Julian Bonaparte.

Promovendus Loosdrecht moest dus aantreden tegen CJVV. Een ploeg die in het afgelopen voetbalseizoen zich ternauwernood kon handhaven via de nacompetitie. Loosdrecht dat een waslijst aan spelers miste wegens met name blessures begon uitermate scherp aan de wedstrijd. Met veel strijd en bij vlagen goed voetbal werd het vijandige goal gezocht. Zo was Said Akchich al een keer heel dicht bij een goal maar zijn afronding was nog niet zuiver genoeg. Dat het vizier van Julian Bonaparte wel op scherp stond bleek wel uit de goal die hij na een minuut of twintig maakte. Van buiten de zestien haalde hij verwoestend uit. De bal ging onthoudbaar voor de keeper de kruising in. Een mooie voorsprong die Loosdrecht gestaag ging uitbouwen. Vlak voor rust werd namelijk al de 2-0 gemaakt. Doelpuntenmaker wederom Julian Bonaparte.

De tweede helft bleef Loosdrecht het spel dicteren. Hield het achterin uitstekend dicht en gaf geen kans weg. CJVV probeerde door meer mensen naar voren te sturen een goal te forceren maar juist Loosdrecht was het die de score ging uitbreiden. Eerst Johan Krottje en nadien Julian Bonaparte zorgde ervoor dat de stand naar 4-0 werd getild. Een uitstekende eerste wedstrijd dus waaraan volgende week een vervolg zal moeten worden gegeven. Dan speelt Loosdrecht uit en wel tegen Nieuwland.