Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht verliest met 2-1

Loosdrecht, 30 oktober 2005

Loosdrecht hield manmoedig stand tegen koploper DVVA, maar moest toch het onderspit delven met 2-1.

Ingezonden Verslag

Loosdrecht verliest nipt van koploper
Statistieken DVVA - Loosdrecht: 2-1
(zaterdag 29 oktober '05)

In een ongelukkig verlopen wedstrijd heeft Loosdrecht afgelopen zaterdag met 2-1 verloren tegen koploper DVVA. De ploeg wist een eerste achterstand door een fout in de verdediging nog wel recht te zetten door na rust via Julian Bonaparte te scoren maar de tweede tegengoal, ook weer ongelukkig tot stand gekomen wist het niet meer te boven te komen.

Een wedstrijd tegen de gedeelde koploper dus in Amsterdam. DVVA en VVZ '49 waren het namelijk die de ranglijst aanvoerden, gevolg door enkele ploegen zoals ook Loosdrecht op een acceptabele achterstand van vier punten. Bij winst zou de ploeg van trainer/coach AB Rutten goede zaken doen en weer aansluiten. Verlies betekende de wachtkamer en dat bleek na negentig minuten het geval. Ondanks bij vlagen heel aardig combinatiespel aan de kant van Loosdrecht was het DVVA dat op voorsprong kwam. Ongelukkig en onnauwkeurig verdedigingswerk leidde de 1-0 in.

Het was na een schot dat net langs de voor Loosdrecht goede kant van de paal ging eigenlijk ook gelijk de enige kans die DVVA nodig had. Maar de ploeg heeft niet veel kansen nodig om te scoren en geeft al helemaal niet veel doelpunten weg. Een ijzersterke verdediging, goed georganiseerd en die het fysieke niet schuwen gaf eigenlijk bijna niks weg. Na rust deed DVVA dat wel. Kwam niet scherp uit de kleedkamer en Loosdrecht profiteerde via Julian Bonaparte na een steekbal van Barry Dietz. DVVA leek het spoor bijster en de vraag was of Loosdrecht kon profiteren. Duidelijk niet want uit een geforceerde counter, een diepe bal op een eenzame spits volgde de 2-1.

Wederom ongelukkig handelend optreden en met de punt van de schoen ging de bal over de voor zijn doel staande keeper. Loosdrecht als reactie meer en meer op de aanval, verdiende toch zeker een punt maar kreeg dat niet. Een verlies dus in een uitwedstrijd. Iets dat de ploeg al meer dan twee jaar niet meer had gedaan. Een domper daar de achterstand nu oploopt, positief als je bedenkt dat je na twee jaar promotie met gemak meekan tegen de beste uit de afdeling. Na afloop bleek dat VVZ '49 zijn wedstrijd tegen de nummer laatst nog verloren had ook waardoor DVVA de eerste periodetitel in de wacht wist te slepen. Bij deze nogmaals de felicitaties van de kant van Loosdrecht. Volgende week weer nieuwe kansen, dan thuis tegen de Merino's.