Rik Jungmann

picture.nl

OKL
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Andromeda wint Award

Nieuw-Loosdrecht, 27 oktober 2005

Afgelopen dinsdag werd de Klaverblad Award uitgereikt tijdens de Dag van Ondernemend Gooi- en Eemland. Kwekerij Andromeda uit Loosdrecht won de prijs.

Ingezonden Bericht

OKL lid Andromeda wint Klaverblad Award

Dinsdag 25 oktober 2005 was voor het Loosdrechtse bedrijf Andromeda Decoratiegroenkwekerij een dag om niet snel te vergeten. Eigenaren Wim Steman en Peter van de Rijdt waren genomineerd voor de Klaverblad Award 2005 in de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap en wonnen deze ondernemersprijs. Onder grote belangstelling overhandigde gastvrouw van de avond, Chazia Mourali, aan Wim Steman de felbegeerde Award.


Links Wim Steman, rechts Peter van de Rijdt, de winnende ondernemers.
(Foto: picture.nl)

Deze prestigieuze Award werd uitgereikt tijdens de Dag van Ondernemend Gooi- en Eemland en was georganiseerd door de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland, VNO-NCW Midden, MKB-Midden Nederland en de Maatschappij voor Nijverheid en Handel.

De Ondernemerskring Loosdrecht had Andromeda voorgedragen. Na gedegen onderzoek vooraf door een vakkundige jury en een bezoek aan het bedrijf werd Andromeda, naast twee andere bedrijven uit de regio (Stuboek uit Soest en P. en J. Milieuservices BV uit Nijkerk) voor deze prijs genomineerd. Meer dan 600 ondernemers kwamen op dit feestelijke netwerkevent af. Het werd gehouden in Theater De Flint in Amersfoort.

Als klap op de vuurpijl bepaalden de 600 aanwezige ondernemers ook nog eens dat Andromeda de publieksprijs mee naar huis mocht nemen.

Andromeda Decoratiegroenkwekerij kozen bewust voor het werken met schoolverlaters van MLK- en ZMLK-onderwijs. Wim Steman: "Het was een onzekere weg maar we willen het niet meer missen. Het geeft heel veel gezelligheid in ons bedrijf. Het tempo ligt laag maar de jongeren zijn heel erg gemotiveerd. We zijn er trots op dat we genomineerd werden en uiteindelijk de gelukkig winnaars zijn van de Klaverblad Award 2005" .

Voorzitter van de Ondernemerskring Loosdrecht Hans Vol trakteerde beide ondernemers en hun personeel de woensdagmorgen na de uitreiking op een grote taart. Hans Vol feliciteerde Wim Steman (tevens Bestuurslid van de OKL) en Peter van de Rijdt met deze geweldige overwinning. Hans Vol : "We mogen terecht trots zijn op dit Loosdrechtse bedrijf. Het is een goed voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dat zeker navolging verdient bij andere bedrijven".


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 20º Naar volgende bericht