Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Hoe leest u de WWK?

Wijdemeren, 19 oktober 2005

Per dag lezen tussen de driehonderd en vierhonderd bezoekers de Wijdemeerse Webkrant. Wij willen graag weten hoe u ons leest.

Circa de helft van de bezoekers (in totaal 360 tot 400 per dag) komt binnen via de homepage. De andere helft komt via de wekelijkse nieuwsbrief, gebruikt de RSS feed om a la minute op de hoogte te blijven, of komt binnen via zoekmachines. En een enkeling komt binnen via andere domeinen als kortenhoef.nl of andere domeinen waarin een link naar de WWK staat.

Wij willen graag van u weten welke mogelijkheid om de WWK te lezen uw voorkeur heeft. Hoe u het meest op een bericht in de WWK terecht komt om het te lezen.

Of om het anders te zeggen: Hoeveel zin heeft het voor ons om de wekelijkse Nieuwsbrief te verzenden, of om de RSS feed bij te werken? Wij denken "veel", gezien het aanal bezoekers dat niet via de homepage binnen komt, maar dat willen wij graag door u bevestigd zien.

Om enig inzicht in het antwoord op die vraag te krijgen staat er op de homepage een poll. Wij vragen u om daar uw stem uit te brengen.

Zoals altijd, wij weten niet wie u bent en u kunt niet meer dan 1 keer stemmen vanaf 1 pc of pc in een netwerk.

De poll sluit volgende week zaterdag.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Redactie Wijdemeerse Webkrant


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Matige wind Naar volgende bericht