Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

VVZ'49-Loosdrecht 2-1

Loosdrecht, 20 november 2005

Ondanks dat Loosdrecht zijn beste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld en de tegenstander VVZ ’49 ruim tachtig minuten lang in de tang had, heeft het toch niet kunnen winnen.

Ingezonden Bericht

Uitstekend Loosdrecht, toch met lege handen.

Statistieken VVZ ’49-Loosdrecht: 2-1 (zaterdag 19 november ’05).

0-1 Said Akchich

Ondanks dat Loosdrecht zijn beste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld en de tegenstander VVZ ’49 ruim tachtig minuten lang in de tang had heeft toch niet kunnen winnen. De opgebouwde 1-0 voorsprong werd in korte tijd namelijk door individuele fouten weggegeven.

Loosdrecht begint steeds beter te draaien en het enige waar het tot nu toe aan ontbreekt is dat het niet altijd de punten krijgt die het toekomt. Ook tegen VVZ ’49 zou dat weer het geval zijn. Vanaf minuut één was Loosdrecht namelijk de baas op de uitstekende grasmat in Soest. Met schitterend combinatiespel werd de tegenstander namelijk totaal in de houdgreep genomen. Kansen ontstonden ook maar het geluk en de zuiverheid in de afronding ontbraken. Uiteindelijk doorbrak Said Akchich de ban en met een geweldige pegel vanaf een meter of dertig ging de bal onhoudbaar binnen. Ook na de goal bleef Loosdrecht de controle houden. VVZ ’49 kroop wel iets meer uit zijn schulp maar werd nauwelijks gevaarlijk. De tweede helft hetzelfde verhaal. Loosdrecht de controle, de kansen maar het liep niet uit en zo hield VVZ ’49 toch nog moed. En die werd beloond. Balverlies in de voorhoede resulteerde in zeer snelle omschakeling en voor Loosdrecht het wist stond het weer gelijk. En toen in de slotminuut ook nog de 2-1 voor VVZ ’49 viel waren de druiven helemaal zuur. Een fout was de oorzaak. De keeper van Loosdrecht te weten Roland Wiegmans (bij deze!) kwam uit op een hoge diepe bal maar de lange centrumspits van VVZ’ 49 was net eerder bij de bal en kon deze in het lege doel koppen. En niet veel later floot de uitstekende scheidsrechter af en was het verlies een feit. Een zeer zure nederlaag maar als Loosdrecht blijft spelen zoals het gisteren deed dan gaat het nog vele punten binnenslepen wat kunnen worden.