Rik Jungmann

Ottenhome Heeg

De Uitkijk
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Open Dag De Uitkijk

Loosdrecht, 8 maart 2005. Op 19 en 20 maart zal Jachthaven de Uitkijk een open dag houden met een vooruitblik op het nieuwe vaarseizoen.

Jachthaven de Uitkijk (zomer- en winterstalling voor 180 boten, verhuur van recreatiewoningen, reparatie en onderhoud van boten) is al sinds 1936 gevestigd aan de Oud Loosdrechtsedijk 237 te Loosdrecht. Op 1 januari zijn alle activiteiten in eigen beheer gekomen onder de naam Sailcenter de Uitkijk BV. Het gaat daarbij om de horeca-activiteiten, de zeilschool, de verhuur van boten en de verhuur van groepsaccommodaties.

Op 19 en 20 maart, van 11.00 tot 16.00 uur zal De Uitkijk een open dag houden. Het publiek zal dan het volledig gerenoveerde pand kunnen bekijken waarin de groepsaccommodatie, de horeca en ruimten voor feesten en partijen en de kantoren gevestigd zijn. Voor begeleiding van het parkeren is gezorgd.

Polyvalk Revolution


Polyvalk Revolution

Tevens biedt de open dag de mogelijkheid om kennis te maken met de spiksplinternieuwe zeilboot die De Uitkijk het komend seizoen gaat verhuren. Het gaat hierbij om de Polyvalk Revolution.  Deze boot is in 2004 door Ottenhome Heeg ontworpen.

Het is een uiterst veilige boot. Wanneer de Revolution is omgeslagen, komt deze, zelfs met een grootzeil vol water, na enige seconden uit zichzelf weer overeind. Dus zonder halsbrekende en gevaarlijke handelingen in het water. Door een beter drijfvermogen, waardoor er na het omslaan minder water in de boot blijft staan, en nieuw ontwikkelde zelflozers die het overblijvende water veel sneller dan voorheen lozen, is de boot meteen na het richten weer stabiel. De Polyvalk Revolution heeft uitstekende zeileigenschappen.

Als enige heeft Jachthaven De Uitkijk er in Loosdrecht voor gekozen om deze veilige zeilboot te gaan verhuren.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktMatige wind Naar volgende bericht