Douwe van Essen

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Het Wapen van Amsterdam feestelijk Open

's-Graveland, 30 juni 2005

Het besef dat 'Het Wapen' nog steeds tot ver in de omtrek een begrip is, had de nieuwe eigenaar Hans Been snel overtuigd. Het Noorderlicht verdween en vandaag opende het nieuwe Wapen van Amsterdam, maar met de luister van weleer, haar deuren. Met een feest. 

Laagdrempelig

Een laagdrempelig etablissement met een mediterrane kaart, een ongedwongen sfeer en met vriendelijke prijzen (zo'n vijfendertig procent onder die van het Noorderlicht) moeten het helemaal gaan maken. Aan de uitstraling, de ambiance, de aankleding en de gastvrijheid zal het - denken wij - niet liggen, dat lijkt allemaal dik voor elkaar. 

Rustplaats

Terwijl er gisteren nog de gebruikelijke schijnchaos van een verbouwing heerste, was alles vandaag bij de feestelijke opening tiptop in orde. Met tal van genodigden -ook de bewoners van het hele Noordereinde waren welkom- was het maar goed dat er meerdere deuren open konden. Het was ongelooflijk druk. Van heinde en verre kwamen de genodigden. Alleen de terrassen buiten, die straks weer als vanouds als rustplaats voor passanten zullen dienen, konden vanwege het regenachtige weer niet in gebruik worden genomen. 


De wekelijkse nieuwsbrief      Half bewolkt Windstil 23º Naar volgende bericht