Douwe van Eseen

Douwe van Essen

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Gemeente levert laatste stukken grond Zuidsingel

Wijdemeren, 30 juni 2005

Het kort geding van de familie Neef om de beslaglegging door ex-wethouder Torsing op een aantal stukjes grond op te heffen, heeft er uiteindelijk voor gezorgd, dat de gemeente Wijdemeren ook die laatste stukjes op maandag 27 juni j.l. aan de projectontwikkelaar kon overdragen.


Links, gezien vanaf de Emmaweg, de laatste overgedragen stukjes grond.

Persbericht

Gemeente levert laatste stukken grond voor woonwijk Zuidsingel

De laatste woningen van de nieuwbouwwijk aan de Zuidsingel in Kortenhoef kunnen gebouwd worden. Maandag 27 juni j.l. heeft de gemeente de laatste stukjes grond aan de projectontwikkelaar geleverd. Naar verwachting zijn de woningen in 2006 klaar.

Samen met Beldijk beheer b.v. en Heilijgers projectontwikkeling b.v. ontwikkelt de gemeente Wijdemeren een woonwijk aan de Zuidsingel in Kortenhoef. Vorig jaar werden de school, peuterspeelzaal en appartementen opgeleverd. Momenteel worden 137 woningen gebouwd. De bouw stagneerde doordat de gemeente nog geen eigenaar was van enkele stukjes grond en deze niet kon leveren aan de projectontwikkelaar. Ook werd er door een derde beslag gelegd op deze zelfde gronden. Door tussenkomst van de rechter is de gemeente in staat gesteld om de gronden alsnog te leveren. De wijk kan nu afgebouwd worden.

Wijdemeren, 30 juni 2005


De wekelijkse nieuwsbrief     Half bewolkt Windstil 23º Naar volgende bericht