Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Volleybal op Vuntusstrand

Loosdrecht, 10 juli 2005

De gemeente plaatste woensdag 6 juli op het drukbezochte Vuntusstrandje een speelnet om de speelmogelijkheden voor kinderen te verbeteren.

Persbericht

Weet u een geschikte locatie voor de skatebaan?
Nieuw: Volleyballen en badmintonnen bij Vuntusstrand in Loosdrecht

Sinds kort kunnen bezoekers van het Vuntusstrand er volleyballen en badmintonnen. De gemeente plaatste woensdag 6 juli op het drukbezochte strandje een speelnet om de speelmogelijkheden voor kinderen te verbeteren.

De gemeente heeft gekozen voor het plaatsen van een speelnet omdat de omgeving hiervan weinig hinder zal ondervinden. Bovendien kunnen kinderen bij het speelnet zowel een potje badminton als volleybal spelen.

Skatebaan

De gemeente Wijdemeren is nog op zoek naar een goede locatie voor een skatebaan in Oud-Loosdrecht. Deze is door de voormalige gemeente Loosdrecht al aan de jeugd toegezegd, maar tot op heden is er nog geen goede plek gevonden. Lastig is dat de skatebaan niet te dicht bij huizen mag staan en ook niet in een natuurgebied. Oud-Loosdrechters die een geschikte locatie voor de baan weten kunnen dit melden bij mevrouw E.Y. Siemons, wethouder jeugd en jongerenbeleid. Ook suggesties voor andere speelmogelijkheden zijn welkom.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind 27º Naar volgende bericht