Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

16 Juli: Pleinloop NdB

Nederhorst den Berg , 8 juli 2005

Op 16 juli om 18.00 uur gaat Nederhorst den Berg hardlopen in de jaarlijkse Pleinloop. Er is ook aan een Jeugdloop gedacht.

Persbericht

OP 16 JULI a.s. om 18.00 uur ZET NEDERHORST DEN BERG HET WEER OP EEN LOPEN MET DE PLEINLOOP.

Volgens traditie vindt er in Nederhorst den Berg de PLEINLOOP plaats. Ook deze keer georganiseerd door de Vrienden van het Plein in samenwerking met de Bergse Runners Club (BRC). De loop maakt deel uit van het Midzomerfeest dat zich steeds weer mag verheugen op een, groeiende, grote belangstelling.

De loop is gesplitst in de JEUGDLOOP (basisschool) die onder warme aanmoedigingen van het publiek over een totale afstand van ca 1 kilometer, gaat plaatsvinden.

De start van de JEUGDLOOP is op 16 juli om 18.00 uur na een, ook voor het publiek, hartverwarmende en voor de lopers spierversterkende warming-up, die om 17.45 onder deskundige leiding, plaatsvindt. Deelname is ook dit jaar weer GRATIS en aanmelding vindt plaats in de Muziektent in het centrum van Nederhorst den Berg vanaf 17.00 uur.

Om 18.15 uur gaat de 10 km-PLEINLOOP van start. In een viertal rondes over het, inmiddels karakteristiek, Bergs parcours worden, onder luide aanmoedigingen van het toegestroomde publiek, de deelnemers naar de finish gedragen. Wie kiest voor een, recreatieve, korte afstand van 2,5 – 5 of 7,5 km laat een of meer rondes schieten en finisht met verdiend applaus.

Ook hier geldt: inschrijven vanaf 17.00 uur in de muziektent op het Plein in het centrum van Nederhorst den Berg en ook hier is de deelname GRATIS !.

Inlichtingen te verkrijgen bij: Martin van Wijk, telefoon: 0294-253694.


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Zwaar bewolkt Windstil 17º Naar volgende bericht