Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Oproep Sporters van het jaar 2004

Wijdemeren, 17 januari 2005. Als er niets gebeurt, dan zullen we het dit jaar zonder sportman, -vrouw en -team van het jaar 2004 moeten stellen. De gemeente doet voor de derde keer een oproep om kandidaten aan te melden. Kom op, meldt uw sportieve buurjongen of -meisje even aan!

Reactie

Aanmeldingen tot 24 januari!
Jury sportverkiezingen 2004 vraagt om voordrachten

De jury van de sportverkiezingen 2004 is nog op zoek naar sporters die in 2004 een bijzondere sportprestatie hebben geleverd. Kent u een Wijdemeerse sporter of sportploeg die het verdienen in het zonnetje gezet te worden? Een jong talent? Of een vrijwilliger die voor een sportvereniging onmisbaar is? Meld deze dan voor 24 januari aan bij de sportjury.

Tijdens een groot Sportgala in maart 2005 wordt bekend wie van de genomineerden de titel sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger van het jaar mogen dragen.

Per categorie gaat de jury maximaal 3 kandidaten nomineren waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen de valide en minder valide sport.

Hoe voordragen?
Inwoners en verenigingen kunnen alleen kandidaten voordragen die in Wijdemeren wonen. Het aanmelden kan tot maandag 24 januari 2005 schriftelijk en per e-mail. Het postadres: postbus 41, 1243 ZG ‘s-Graveland t.a.v. de sportjury. E-mail: fe.lieste@wijdemeren.nl.


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktMatige wind Naar volgende bericht