SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Loosdrecht klopt Eemnes, 2-3

Loosdrecht, 20 februari 2005. Loosdrecht speelde gisteren een nek aan nek wedstrijd tegen Eemnes. Eemnes werd aan het eind geklopt met 2-3.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht in slotminuten langs Eemnes

Statistieken Eemnes-Loosdrecht: 2-3 (zaterdag 19 februari ´05).

1-1 Eric Poortenaar
2-2 Johan Krottje
2-3 Johan Krottje

Tot twee keer toe heeft Loosdrecht afgelopen zaterdag een achterstand weten weg te werken. Eerst was het vlak na rust Eric Poortenaar die de 1-1 liet aantekenen. Nadat Loosdrecht op een 2-1 achterstand was gekomen was het Johan Krottje die de 2-2 binnentikte. Uiteindelijk pakte Loosdrecht zelfs vlak voor het einde van de wedstrijd ook nog de winst nadat Johan Krottje met een afstandschot het net wist te vinden.

De moeilijke uitwedstrijd tegen Eemnes stond dus op het programma. Een wedstrijd die bij winst zou betekenen dat Loosdrecht bovenaan zou blijven staan. Loosdrecht startte bijzonder goed aan de wedstrijd. Was feller en scherper dan Eemnes maar nog niet doelgericht. Enkel een vrije bal van Micky Kamerbeek kon ternauwernood door de lange sluitpost van Eemnes worden gekeerd. Maar al snel nam Eemnes het initiatief over en kon ruim in de eerste helft tot scoren komen. Een slippertje in de verdediging en de 1-0 achterstand was een feit.

Die achterstand was vlak na rust al weer ongedaan gemaakt. Het was Versluis die met een listige kaats Eric Poortenaar in stelling bracht. Het bekeken schot betekende de 1-1. Echt lang kon Loosdrecht niet genieten. Wederom Eemnes kwam op voorsprong maar het ontketende krachten bij het Loosdrechtse los die de potentiële kampioensploeg waardig zijn. Uiteindelijk velde Johan Krottje het vonnis. Na een gepareerde bal van Roy Versluis was het Krottje die het net wel vond. En Loosdrecht ging door en kreeg uiteindelijk wat het nodig had. De overwinning en weer Krottje de doelpuntenmaker. Nu was het een afstandschot dat de keeper van Eemnes te machtig was.

Weer een overwinning dus, een overwinning die gevierd mocht worden, zeker ook omdat Voorland, de grote concurrent voor de titel verloor. Dat betekent dat Loosdrecht nu vijf verliespunten minder heeft. En daarnaast mag Voorland zaterdag ook nog eens op bezoek bij Aalsmeer. Loosdrecht zelf is de komende twee weken vrij.