Rik Jungmann

Binnenlands Bestuur
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

OV Idee? Zeg het Noord-Holland

Wijdemeren, 15 februari 2005. De website van de provincie Noord-Holland blijkt totaal vernieuwd te zijn. Daar is geen publiciteit over geweest.

In Binnenlands Bestuur lazen wij een artikeltje waarin stond dat de provincie Noord-Holland mensen oproept om goede ideeën aan te reiken voor verbetering van het Openbaar Vervoer. Dus gingen wij naar de website van de provincie. Die bleek geheel vernieuwd te zijn. Er is een digitaal loket verrezen. Ook is de mogelijkheid gecreëerd om te luisteren naar de vergaderingen van Provinciale Staten.

De oproep aan de burger om ideeën te leveren voor verbetering van het openbaar vervoer (in de vorm van een prijsvraag) vonden wij ook. Die was niet te missen. Bij opening van die (aparte) website verschijnt een wat rommelige homepage met "grappige" tekeningetjes. U wordt op de site met jij en jou aangesproken. (Ikea stijl zogezegd.)

Als u een goed idee heeft voor verbetering van het openbaar vervoer, dan kunt u dat in 500 woorden intikken. U moet dan echter ook uw hele doopceel lichten, tot en met uw geboortedatum en uw mobiele telefoonnummer.


De wekelijkse nieuwsbrief SneeuwRegenHalf bewolktHarde wind Naar volgende bericht