SV 's-Graveland

Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

SV 's-Graveland: Trouwring Zoek

's-Graveland, 24 april 2005. 's-Graveland verloor met 2-1 van RKVIC1. De wedstrijd stond echter ook in het teken van de trouwring van Johnny Hendriks die zoek leek, maar dat niet was.

Met 22 man (plus de rest en een metaaldetector) op zoek,
voor het huwelijksgeluk van Johnny Hendriks.
(Gelukkig was het geen contactlens...)
De RKVIC'ers waren zo sportief om mee te zoeken :-)

De tweede helft begon een kwartier later, omdat aanvoerder Johnny Hendriks van 's-Graveland in de veronderstelling verkeerde dat hij zijn trouwring bij het betreden van het veld verloor. Een grote zoektocht door beide teams bracht echter de ring niet boven water. Inmiddels was 's-Graveland-supporter Wim Fecken teruggereden naar Kortenhoef om een metaaldetector op te halen. Na de wedstrijd werd opnieuw door hem, spelers van beide teams en de supporters de grasmat verder afgezocht. Helaas bleef dit alles zonder resultaat. Nadat iedereen vertrokken was met de afspraak om op maandag opnieuw te gaan zoeken, kwam een onthutste Hendriks bij terugkomst in 's-Graveland vertellen, dat hij zijn trouwring had teruggevonden in zijn voetbaltas! De hilariteit hierover was groot en iedereen dronk een pilsje op de goede afloop.

Ingezonden Bericht

RKAVIC1 - 's-Graveland 2-1 (2-1)

4.1-0 Schuit, 30. 1-1. Nunu Alexandre, 45. 2-1 van Rooyen
Scheidsrechter Phielix. Toeschouwers 100

Een wel zeer gehavend 's-Graveland heeft RKAVIC, dat moest winnen om degradatie te ontlopen, het vuur zeer nauw aan de schenen gelegd. Niet alleen ontbraken door blessures drie basisspelers, maar al na een kwartier spelen moesten Mark Schouten en Bert Moerkerk zich eveneens laten vervangen. Het betekende o.a. het debuut van Paul Schouten. Daaraan voorafgaande kwam 's-Graveland al na vier minuten op achterstand, na een vlotte aanval van de thuisclub. Toch lieten de gasten zich hierdoor niet ontmoedigen en namen het initiatief over. Dat resulteerde na een half uur terecht in de gelijkmaker. Een snelle aanval over links werd door Nunu Alexandre keurig afgerond.(1-1). In de resterende speeltijd voor de pauze waren beide teams volkomen aan elkaar gewaagd.

Het was dan ook een tegenvaller voor dit jeugdige 's-Graveland dat de gastheren in de laatste minuut op voorsprong kwamen. Deze goal kwam volkomen onverwacht tot stand toen de rechterspits vrij gelukkig in balbezit kwam en hiervan profiteerde. De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld te zien als daarvoor, alhoewel beide ploegen nog meer op winst gingen spelen. 's-Graveland deed hoe dan ook haar sportieve plicht maar kon niet verhinderen dat in de stand geen verandering meer kwam, dit was mede te danken aan een paar fraaie reddingen van keeper Erwin van Weeghel.