SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Kampioen Loosdrecht Verliest

Loosdrecht, 24 april 2005. Loosdrecht verloor gisteren met 3-4 van Voorland, maar dat mag de pret van de Kampioen niet drukken.

Ingezonden Bericht

Kampioen Loosdrecht verliest laatste wedstrijd

Statistieken Loosdrecht – Voorland: 3-4 (zaterdag 23 april ’05).

1-0 Peter de Wit
2-1 Julian Bonaparte
3-2 Roy Versluis

Toeschouwers: 150
Scheidsrechter: Dhr. V. Gils.

Met duidelijk een gebrek aan overtuiging heeft Loosdrecht afgelopen zaterdag met 3-4 verloren van Voorland. En dit ondanks dat Loosdrecht drie keer op voorsprong kwam. In de eerste helft via Peter de Wit en Julian Bonaparte en in de tweede helft via een penalty van Roy Versluis. Uiteindelijk won Voorland de wedstrijd toch vanwege persoonlijke fouten maar ondanks dit verlies mag het de seizoenspret niet drukken.

In al weer de laatste wedstrijd van het seizoen moest de kampioen van de derde klasse B het in een thuiswedstrijd opnemen tegen de nummer twee Voorland. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Loosdrecht was dus een week eerder kampioen geworden en Voorland mag in de nacompetitie laten zien dat het in de tweede klasse thuis hoort. De wedstrijd was er dus één voor de eer. Het eergevoel dat bij Voorland wat dieper leek te zitten. Het was voetballend de betere ploeg maar wel tot de rand zestien. Loosdrecht daarentegen kwam met gevaarlijke uitvallen een aantal malen in kansrijke positie. Peter de Wit wist uiteindelijk de eerste goal te maken. De goal deed Voorland nog een tandje scherper spelen. Een hoge voorzet van rechts kon met een aanvaller in de rug niet goed worden verwerkt door de Loosdrechtgoalie en de daarop volgende binnentikker betekende de 1-1. Toch wist Loosdrecht voor rust weer op voorsprong te komen. Een doeltrap werd goed verlengd waarna Julian Bonaparte een vrije doortocht kreeg en beheerst afrondde.

Vlak na rust stond het al weer gelijk. Loosdrecht was nog niet bij de les en beheerst werd de 2-2 ingeschoten. Even leek het er op of Voorland zou doordrukken maar vanuit de counter was het halverwege de tweede helft via een overtreding door de keeper van Voorland op Julian Bonaparte weer Loosdrecht dat via een penalty voor kwam. Roy Versluis de maker. Voorland gaf nog niet op en werd toen ook nog eens dubbel in het zadel geholpen door individuele fouten van het steeds minder scherpe Loosdrecht. Twee maal wist Voorland daardoor nog te scoren waarbij tussentijds ook nog even het afscheid van twee vaste waarden van het eerste elftal de bloemen en een publiekswissel in ontvangst mochten nemen te weten Eric Brouwer en Albert Timmer. Al met al een verlies maar dat verbloemt de geweldige prestatie van dit jaar zeker niet. Een prestatie gebaseerd op individuele kwaliteit, een sterk collectief en het verstand waarmee Loosdrecht zich volgende jaar in de tweede klasse mag gaan meten.