SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

DWSV"61/Biladi - 's-Graveland 1 - 3

's-Graveland, 21 september 2004. Afgelopen zondag speelde 's-Graveland tegen DWSV"61/Biladi en won met 3 tegen 1.

Ingezonden Bericht

DWSV''61/Biladi - 's-Graveland 1-3(0-2)

22.0-1 Nunu Alexandre, 25. 0-2 Peter Reijnders, 63. 0-3 Peter van Willigenburg, 64. 1-3 Kharetouch Scheidsrechter Mahabali. Toeschouwers 75.

Beide ploegen begonnen het duel met een nog ongeslagen status. Het was uiteindelijk 's-Graveland dat dit ook na deze derde competitiewedstrijd bleef. Dat had de ploeg van coach Lammertse vooral aan de eerste speelhelft te danken. Weliswaar begon de thuisclub overrompelend maar de snelle aanvallen werden goed door 's-Graveland gepareerd. Toen de druk na een kwartier wat minder werd kwamen er al gauw de nodige kansen voor de bezoekers. Twee daarvan werden nog binnen het half uur benut. Een voorbereidende actie van Nunu Alexandre op de zijlijn bracht Marco Nieuwenhuis in balbezit. De inmiddels voor de goal gekomen Alexandre ontving de bal van Nieuwenhuis terug, waarna hij met een listige schuiver scoorde: 0-1. Drie minuten later was het opnieuw raak. Een teruggelegde bal op de opkomende Peter Reijnders werd een hoogstandje van de middenvelder. Zijn directe keihard en zuiver ingeschoten bal werd geen eens door de keeper waargenomen:0-2. In de laatste minuut had DWSV pech dat het niet tegen scoorde, nadat de bal na een snelle counter op de paal belandde.

De Amsterdammers, zo bleek al gauw, gaven zich beslist nog niet gewonnen en drukten nu veel meer hun stempel op de wedstrijd. Toch was het 's-Graveland dat op 0-3 kwam. Deze goal was het resultaat van een vloeiende combinatie van Johnny Hendriks en Nieuwenhuis. Laatstgenoemde passte daarna zuiver op de op het juiste moment opgekomen rechts-achter Peter van Willigenburg, die alleen voor de keeper gekomen niet faalde. Binnen een minuut wisten de gastheren vervolgens uit een vrije trap de aansluitingstreffer te maken:1-3.
Hierna kregen de blauwwitten gedurende het verdere verloop van de wedstrijd verdedigend handen vol werk, maar ook nu weer wist de defensie het hoofd koel te houden. Opgelucht kon tenslotte adem gehaald worden toen de goed leidende arbiter eindelijk het verlossende eindsignaal gaf.