Rik Jungmann

Ingezonden Bericht
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

Trapveldje De Kuyer

Nederhorst den Berg, 7 september 2004. De PvdA fractie stelde schriftelijke vragen over het trapveldje bij De Kuyer in Nederhorst den Berg.

Ingezonden Bericht

Trapveldje bij zorgcentrum De Kuyer in Nederhorst den Berg.

Geacht college,

B&W van Nederhorst den Berg heeft destijds, tijdens de besluitvorming over de renovatie/nieuwbouw van zorgcentrum De Kuyer, op verzoek van de PvdA-fractie en ondersteund door andere fracties, de Raad toegezegd om ter compensatie van het verlies van het trapveld tussen De Kuyer en de kerkheuvel het bestaande speelveldje langs de Van Ruysdaelstraat als trapveldje in te richten met twee verzonden doelpalen.
De daar momenteel staande speeltoestellen zouden dan naar het veldje langs de sloot parallel aan de Pieter de Hooghlaan worden verplaatst

Dezer dagen is het bestaande trapveldje bij De Kuyer onbruikbaar geworden vanwege de aangevangen renovatiewerkzaamheden.

Gaat u de destijds toegezegde herinrichting nu ter hand nemen, zodat de jeugd uit de wijk de zo hard nodige trapruimte weer snel terugkrijgt en kijkt u daarbij o.a. naar de veiligheid van de gebruikers van het trapveldje en het speelveldje en van aanwonenden?

Uw reactie zie ik spoedig tegemoet.


Met vriendelijke groet,
PvdA-fractie


. ZonnigMatige wind22º Naar volgende bericht