Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Loosdrecht onderuit

Loosdrecht, 29 maart 2004. Zaterdag moest Loosdrecht het onderspit delven tegen AH '78. Het werd 2 tegen 1 voor de tegenstanders.

ingezonden bericht

Loosdrecht – AH´78: 1-2 (zaterdag 27 maart ’04)
1-2 Bert van der Vliet
Toeschouwers: 150.

Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag een aardige tik te verwerken gekregen door met 1-2 te verliezen van het fysiek sterke AH´78 uit Huizen. Nadat AH in de eerste helft al een reeks kansen had gemist was het in de tweede helft twee keer raak. Vlak voor tijd wist Bert van der Vliet nog tegen te scoren en kansen op de 2-2 waren talrijk maar het werd dus een nederlaag.

De sterk keepende Robert Bijl

Loosdrecht moest dus aantreden tegen AH´78. Bij Loosdrecht was de grote vraag van de laatste tijd niet of Loosdrecht kampioen zou worden maar wanneer. In het gunstigste geval zou dat afgelopen zaterdag plaats kunnen vinden maar de ploeg kwam bedrogen uit. Het was namelijk AH dat met veel fysieke kracht de strijd aan ging en daarmee het surplus aan kwaliteit overtrof. Al na een paar minuten was er een vrije doortocht voor een speler van AH maar de bal kon na goed ingrijpen van Eric Brouwer en de keeper tot corner worden verwerkt. Na over de eerste schrik heen te zijn gekomen was het Loosdrecht dat wat initiatief nam en via Emile Warners werd Loosdrecht enkele malen gevaarlijk. Goals kwamen er niet en dat gold ook voor de tegenstander die enkele grote kansen onschadelijk zag worden gemaakt door de ijzersterk keepende Loosdrechter Robert Bijl. Loosdrecht had het dus zwaar, mistte nadrukkelijk de stabiele factor Johan Krottje op het middenveld en hanteerde veelvuldig de lange bal maar daarmee speelde het nu net AH´78 in de kaart.

Na Rust

Daar waar in de eerste helft goals uitbleven was er daar in de tweede helft wel sprake van. Liefst twee maal wist AH´78 te scoren waarbij de tweede met meer geluk dan wijsheid in de kruising werd geknald. Met nog tien minuten te spelen leek puntverlies onvermijdelijk. Het was echter Bert van der Vliet die Loosdrecht weer in de race bracht door met een lage schuiver de keeper te verschalken. Loosdrecht zette aan en creëerde nog drie kansen maar het mocht niet zo zijn. Loosdrecht verloor en dat betekent duur puntverlies zo vlak voor het einde van de competitie. Een gevoelige tik maar het kan zeker geen reden zijn om onrustig te worden. Na zeven winstpartijen behoort een verlies gewoonweg tot de mogelijkheden. En met nog drie wedstrijden te spelen heeft Loosdrecht vier verliespunten minder dan TOV dat ook nog zal moeten inhalen tegen de nummer drie Goldstar. Loosdrecht heeft kortom alles in eigen hand en zal, overigens pas weer op 17 april, aantreden en wel thuis tegen De Dijk.

De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .