... ...

Rik Jungmann

ingezonden brief
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Woningnood

Wijdemeren, 7 maart 2004. Claudia Millenaar uit Loosdrecht reageert op de redactionele opmerkingen over de woningnood in Wijdemeren, die bij het artikel over "La Traviata" stonden.

ingezonden brief

Niet alleen als je 'jong' en alleenstaand bent, ook als 40+-er ,kom je in deze gemeente absoluut niet aan andere woonruimte.

Zou ik nu kunnen verhuizen, dan komt er prima flatje vrij voor starters. Maar het voor gebeuren 'Traviata' kom ik zeker niet in aanmerking (hypothecair niet haalbaar) en voor ieder ander (luxe) bouwplan (bijv. voormalig Antoniusschool) ook niet en met mij nog enkele honderden. Op andere huurhuizen reageren leverde ook mij laatst plaats 56 op. Dit echter op de 365 reacties, dus het viel me nog mee. Andere, zo verschrikkelijk graag gewilde woonruimte, heeft het tot op de dag van vandaag niet opgeleverd.

Nu staat er toch echt in Oud Loosdrecht het voormalig asielzoekerscentrum leeg en te koop, direct daarnaast wil de heer Stuyvenberg zijn woning ook graag verkopen, kan er daar nu niet eens sociaal gebouwd worden door de woningbouwvereniging, zodat mensen met een kleinere beurs ook eens de kans krijgen op een leuk appartement (met bijv. eens een groot balkon of tuintje)?

Nee, poen, poen en nog eens poen en als je dat niet hebt, kun je in dit land tegenwoordig met je piessie het bos in, niet meer en niet minder.

M.v.g. Claudia Millenaar
Loosdrecht


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigWindstil Naar volgende bericht