... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

La Traviata verloot

Kortenhoef, 5 maart 2004. Dat er schrikbarende woningnood in Wijdemeren en 't Gooi bestaat is bekend. De run op de inschrijving op de nieuwbouwwoningen aan De Zuidsingel bewijst dat weer eens.

Als je jong bent en alleenstaand, dan kun je domweg geen woonruimte krijgen in 't Gooi. (Jarenlang iedere week bellen op advertenties in de Woonbode voor een simpel huurhuis en wekelijks nummer 70 of lager staan bewijst dat. (ervaring van de red.)) Als je met zijn tweeën bent heb je wat meer kans en heb je wat meer te besteden. En dan de starters die een eigen huis willen kopen. Alleen voor de kapitaalkrachtigeren onder hen is dat weggelegd, gezien de huizenprijzen. Als ze maar wel beiden blijven werken, anders gaat het mis.

De prijs voor het groene hart?

Ondanks deze obstakels, of juist daardoor, loopt het storm op de huizen die in Zuidsingel fase llV, alias La Traviata, gebouwd gaan worden. De gemeente stuurde onderstaand persbericht. Een huis koop je niet zomaar. De mogelijkheid om een huis te kopen win je in een loterij....

persbericht 

Uitslag bekend rond 8 maart
Notaris verloot nieuwbouwwoningen La Traviata Kortenhoef

Op woensdagmiddag 3 maart heeft een notaris van notariskantoor “Veldhuizen Beens van de Castel” in Amersfoort, in het bijzijn van wethouder M.A. Hagen van volkshuisvesting, de loting verricht voor de toewijzing van de woningen van de nieuwe woonwijk in Kortenhoef. Mensen die in aanmerking komen voor een woning worden rond 8 maart door de verkopende makelaar benaderd.

De bouw van deze woningen aan de Zuidsingel in Kortenhoef start in augustus. In totaal hebben 424 mensen zich voor een woning ingeschreven. De vele inschrijvingen zijn voor de gemeente een teken dat in Wijdemeren de vraag naar woningen onverminderd hoog is. De gemeente realiseert dat het goed is dergelijke locaties te blijven ontwikkelen.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktMatige wind Naar volgende bericht