... ...

Rik Jungmann

SV 's-Graveland
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

's-Graveland-Vreeswijk 1-1

's-Graveland, 2 mei 2004. Vreeswijk bezocht 's-Graveland om te voetballen. De 's-Gravelanders hielden de stand op één - één. 

ingezonden bericht

SV 's-Graveland Voetbal

's-Graveland - Vreeswijk 1-1 (1-0)

42. 1-0 Marco Nieuwenhuis, 80. 1-1 Luuk Leusink.
Scheidsrechter van Zaanen . Toeschouwers 200.

Na een zeer moeizaam begin in deze competitie, presteerde 's-Graveland gaandeweg steeds beter. De resultaten in de derde periode waren zelfs zodanig dat de eerste plaats hierin binnen bereik was. Dat is er net niet van gekomen.
Van het bezoekende Vreeswijk, dat inmiddels al kampioen was, moest er in ieder geval gewonnen worden en daarnaast mocht medekandidaat Houten niet winnen. Dat laatste gebeurde inderdaad, maar doordat 's-Graveland tien minuten voor tijd de verkregen 1-0 voorsprong prijs moest geven ging de derde periodetitel toch aan haar voorbij.
De voorsprong vlak voor rust behaald werd weliswaar door Marco Nieuwenhuis gescoord, maar het was Nunu Alexandre die daarvoor de basis legde. Nadat hij zeer attent balbezit voor zich opeiste soleerde hij vervolgens langs drie tegenstanders en passte daarna op de vrijstaande Nieuwenhuis die hier dankbaar gebruik van maakte. Het duel werd in een hoog tempo gespeeld maar in het eerste kwartier werden beide keepers nauwelijks op de proef gesteld. De bezoekers waren weliswaar in deze helft meer in balbezit maar niet in staat, zoals dit seizoen zo vaak is gebleken, de hechte defensie te verrassen.

Na de pauze verving Emiel van de Velde de geblesseerde Michel Schouten. De doelverdedigers kregen nu wel het nodige werk en vooral keeper Remco Kempers behoedde lange tijd 's-Graveland voor de tegengoal. Het was dan ook jammer, dat hij in de laatste fase van dit duel alsnog moest capituleren. Het bleef hierbij met het gevolg dat door die late treffer 's-Graveland deelname aan de nacompetitie misliep. Toch kan worden terug gezien op een geslaagd seizoen, waarin bereikt is dat blauw wit ook komend jaar in de 3e klasse is vertegenwoordigd.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktMatige wind18º Naar volgende bericht