...

SV 's-Graveland Voetbal


Douwe van Essen

Zomerspektakel
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Zomerspektakel aangepast

Nederhorst den Berg, 13 juni 2004. De organisatie van het Zomerspektakel stuurde ons het volgende persbericht met een rectificatie, een aanvullende mededeling en een wijziging in verband met de EK wedstrijd Nederland-Tsjechië.

Persbericht


Rectificatie
Per abuis is er in een eerdere publicatie van de Brug een foute vermelding opgenomen betreffende de Kinderdisco op vrijdagavond. Deze is in tegenstelling tot wat eerder vermeld is niet in de grote feesttent maar in het Thema Café oftewel de kleine feesttent. De disco show begint om 18.30 en zal omstreeks 20.00 uur afgelopen zijn.

Zondagmiddag met Albert West
Wellicht heeft u het in de Zomerspektakelkrant al gelezen, Albert West en Tilt verzorgen een spetterend optreden voor u in de grote feesttent. Vanaf 15.00 uur zal het dak van de feesttent er letterlijk en figuurlijk afgespeeld worden en een bezoek aan dit optreden is dan ook meer dan de moeite van een bezoek waard!

Natuurlijk zal op zondagmiddag ook in en rond het Thema Café weer het nodige te beleven zijn. Op het uitgebreide terras zal weer de nodige live muziek te horen zijn en de kinderen kunnen zich natuurlijk weer gaan vermaken op springkussens en de draaimolen. Tevens vind in deze omgeving omstreeks 16.00 uur de trekking van de Spektakelloterij plaats en zullen er de winnaars van de minitriatlon gehuldigd worden.

Omgedraaid
Wat is er omgedraaid zult u zich afvragen. Als u het programma voor het a.s. Zomerspektakel goed heeft doorgenomen dan is het u wellicht opgevallen dat de vrijdagavond deze keer niet meer alleen in het teken staat van de jeugd. Sterker nog, het is zo dat de oudere jongere tijdens deze avond beter aan zijn trekken zal komen dan de jongste onder ons. De optredens van Do en PPM zouden normaalgesproken zeker op de zaterdagavond hebben plaatsgevonden maar in verband met het EK voetbal zijn deze optredens nu op de vrijdagavond gepland. De vrijdagavond zal omstreeks 24.00 uur opgesierd worden door een heuse surprise act van twee artiesten die het geweldig vinden om voor het Bergse publiek hun kunsten willen vertonen.

Natuurlijk kunt u ook voor het EK voetbal wel terecht op het feestterrein. Zaterdagavond kunt u de voetbalwedstrijd Nederland – Tsjechië live volgen op een groot beeldscherm in het thema café.  Tevens vinden er in de grote feesttent spetterende optredens plaats van Beethoven, een trendy topformatie en Wolter Kroes de Nederlandse volkszanger die de voetjes wel weer van de vloer zal weten te krijgen.

Al met al een omgedraaid programma maar voor iedereen zeker de moeite waard!

Oldtimer show
Het is de organisatie op het laatste moment nog gelukt om een oldtimershow tijdens het Zomerspektakel te organiseren. Samen met de enorme inzet van Charley’s diner is het gelukt om een grote schare oldtimer motoren en bromfietsen naar Nederhorst den Berg te laten toeren om zich aan u te presenteren. Aangezien ook de berijders van deze voertuigen vaak de moeite waard zijn om te bekijken is dit ook weer een goede reden om u zondagmiddag op en rond het Zomerspektakel terrein te willen bevinden.

Onmogelijk
Hopelijk bent u na het lezen van de diverse berichten in de Brug, het Wijdemeren journaal en internet net zo enthousiast geraakt over het a.s. Zomerspektakel als dat wij zijn. Door de organisatie is er weer alles aan gedaan om er een spetterend feest van te maken voor iedereen. Maanden van voorbereiding zijn echter niet genoeg om een garantie te hebben voor een het welslagen van het Zomerspektakel, daar hebben wij u voor nodig. Zonder enthousiaste bezoekers is een feest namelijk nooit een feest.

Wij rekenen dan ook op uw komst waardoor ons zeker weer een grandioos Zomerspektakel te wachten staat.

Voor de laatste update over het spektakel kunt u onze website raadplegen: www.zomerspektakel.nl

De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Matige wind17-22º Naar volgende bericht