... ...

Rik Jungmann

WSL

WSL
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Nationale Water Ski Dag

Loosdrecht, 1 juni 2004. Aanstaande zondag wordt de Nationale Water Ski Dag in Loosdrecht georganiseerd.

Persbericht

Nationale Water Ski Dag Loosdrecht
zondag 6 juni

De WaterSkiclub Loosdrecht organiseert in samenwerking met de Nederlandse Waterski Bond voor het tweede achtereenvolgende jaar de Nationale Water Ski Dag op zondag 6 juni 2004. Dit jaar hebben wij nog meer sponsors gevonden om dit waterski en wakeboard evenement tot een ware happening te maken.  Op zondag 6 juni wordt op de RecreatieStrook een shop opgebouwd, waarin u alles voor de professionele, recreatieve, beginnende waterskiërs en of wakeboarders voor zowel volwassenen als kinderen kan vinden. Ook de waterfun artikelen zoals inflatables (sterk opblaasbare tubes in allerlei vormen en ook voor meerdere personen), kleding, pakken kneeboards, powerboards etc. kunt u hier vinden.

Maar natuurlijk gaat het erom dat jij kan komen waterskiën of wakeboarden. Heb je het nog nooit gedaan of wil je wat bijleren dan is dit de gelegenheid om het te leren. Behalve de hierboven genoemde sponsoren is ook de Waterskischool Loosdrecht met 2 wakeboard boten en instructeurs van de partij en de WaterSkiclub Loosdrecht levert de boten en instructeurs voor de klassieke waterskiërs. En natuurlijk de vele vrijwilligers van de WSL die deze dag tot een ware happening gaan maken. De WSL heeft een ontheffing gekregen om op de 5e plas in Loosdrecht tussen 12.00 en 18.00 uur snel te mogen varen. Dit is een must om te kunnen waterskiën. De minimale snelheid die de boot moet varen om een volwassen persoon over het water te laten gaan is 20 km per uur en omdat er op Loosdrecht op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 18.00 uur niet hard gevaren mag worden is er dus een ontheffing nodig van het Plassenschap. En die ontheffing is er. Plassenschap bedankt hiervoor.

De Recreatiestrook ligt tussen het Tienhovenskanaal en de 5e Loosdrechtse Plas aan de zuidkant van de Loosdrechtse Plassen. Voor mensen met een navigatiesysteem of routeplanner het adres is de Nieuweweg in Maarssen. Er is ruimte voldoende om duizenden mensen te laten recreëren. Er is een nieuwe pachter van Paviljoen de Strook gekomen en die heeft het hele paviljoen verbouwd en vernieuwd en er staat tegenwoordig met mooi weer in het weekend een cateringwagen aan de Maarssense kant van de Strook. Er worden tentjes opgezet om te kunnen omkleden. Aanmelden is niet nodig, gewoon komen en ter plekke inschrijven. De kosten bedragen slechts € 5.00 per persoon en voor die € 5.00 mag u onder begeleiding van ervaren instructeurs 5 x proberen te starten of 1 hele ronde waterskiën of wakeboarden. U krijgt op de kant al uitleg hoe men het beste kan starten en uiteraard hoe je kan blijven staan op het water. Na afloop is er voor iedereen die is blijven staan op de waterski’s een waterskicertificaat. Alle benodigde materialen op pakken na zoals waterski’s, wakeboards en zwemvesten zijn aanwezig. Natuurlijk mag u ook uw eigen spullen meenemen. Kom wel op tijd want vorig jaar hebben wij om 16.00 uur de inschrijving stop moeten zetten i.v.m. de grote toeloop. De organisatie is nog bezig om de in Loosdrecht wonende 3 voudig Nederlands Kampioen Wakeboarden Duncan Zuur een demonstatie te laten geven. Voor meer informatie of een route beschrijving kunt u kijken op www.waterskiclubloosdrecht.nl. En neem een goed humeur en mooi weer mee.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind23º Naar volgende bericht