... ...

Rik Jungmann

Rik Jungmann

gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Gemeentehuis moeilijk bereikbaar

Wijdemeren, 13 juli 2004. Hilversum heeft voor zeven weken de Diependaalse Laan afgesloten om die opnieuw in te richten. Het gemeentehuis van Wijdemeren aan de Rading 1 in Hilversum is daardoor moeilijk bereikbaar.

In de Gooi- en Eemlander van vanochtend werd beschreven hoe het verkeer in en om Hilversum gisteren in een chaos met grote opstoppingen veranderde door de werkzaamheden. De Diependaalse Laan is de drukke verbinding tussen de N201 van Aalsmeer en de A2 naar de A27 en vice versa. De weg zal van rotondes voorzien worden.


N201, 15 juli 2003

De afsluitingen zijn een jaarlijkse traditie. Vorig jaar maakten wij op 15 juli bovenstaande foto op de Vreelandseweg (N201), daar waar de komborden bezoekers hartelijk welkom heten in media-stad Hilversum. Probeer niet van 's-Graveland naar Hilversum te komen via de Beresteinseweg. Ook die is op dit moment afgesloten wegens werkzaamheden.

persbericht

Afsluiting voor doorgaand verkeer van 12 juli tot 27 augustus
Gemeentehuis zeven weken niet bereikbaar via Ring Hilversum Zuid

Vanaf maandag 12 juli werkt de gemeente Hilversum zeven weken lang aan de aanleg van twee rotondes op de Diependaalselaan, die als Ring Zuid de verbinding vormt tussen de N201 en de A27. De twee kruisingen, bij de Kerkelandenlaan en de Utrechtseweg, zijn in die zeven weken volledig afgesloten. Dit betekent dat het gemeentehuis van Wijdemeren niet via de Ring Zuid van Hilversum is te bereiken.

Omleidingen
De hoofdomleidingsroute voor autoverkeer vanaf de N201 en vanaf de A27 loopt over Hilversum-Noord. Wie vanuit ’s-Graveland via de Leeuwenlaan en de ’s-Gravelandseweg naar Hilversum rijdt, wordt bij de verkeerslichten ook linksom via de buitenring van Hilversum naar Noord geleid. Vanuit ’s-Graveland en Vreeland wordt voor autoverkeer met bestemming Hilversum-Zuid. Een route aangegeven over de ’s-Gravelandsevaartweg, de Oud-Loosdrechtsedijk, de Molenmeent en de Loosdrechtseweg. Voor autoverkeer vanuit Utrecht richting Loosdrecht en ’s-Graveland wordt op de A27 bij afrit 32 (Bilthoven/Maartensdijk) een omleiding aangegeven over de N417 langs Maartensdijk, Hollandsche Rading en de Noodweg naar Loosdrecht. Bij het gemeentehuis van Wijdemeren wordt de automobilist richting ’s-Graveland verder om de werkzaamheden heen geleid via de Molenmeent, de Oud-Loosdrechtsedijk en de ’s-Gravelandsevaartweg.

Verzoek Hilversum
Als gevolg van de werkzaamheden op de Diependaalselaan zal een aantal wegen in Hilversum-Zuid, ondanks de vakanties, een stevig extra verkeersaanbod te verwerken krijgen. Flinke filevorming op een paar knelpunten is allerminst uitgesloten. Daarom vraagt de gemeente Hilversum mensen die normaal de Diependaalselaan gebruiken als doorgaande route, om waar mogelijk alternatieve routes te zoeken om Hilversum heen. En mocht u, bijvoorbeeld vanuit Loosdrecht, niet om Hilversum heen kunnen, volg dan zoveel mogelijk de omleidingsborden.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Zwaar bewolktMatige wind17º Naar volgende bericht