... ...

Rik Jungmann

Buurtbus
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Nieuws Buurtbus

Wijdemeren, 22 januari 2004. Nieuws van de buurtbus. De buurtbus blijft rijden. De dienstregeling wordt per 1 februari aangepast en de route is wat anders geworden.

ingezonden bericht

De buurtbus gaat door!

Het is nu definitief: de buurtbus gaat door. Door een bijdrage van de gemeente Wijdemeren en natuurlijk de inzet van al onze vrijwilligers blijft de buurtbus rijden. Helaas mogen we ook dit jaar nog niet naar de kern van Nederhorst den Berg, maar we houden hoop dat dit volgend jaar wel het geval zal zijn.
In de nieuwe dienstregeling, die op 1 februari van kracht wordt, zijn wel een aantal wijzigingen opgenomen. Zo rijden we voortaan in Ankeveen door tot aan de Loodijk, zodat ook de mensen op het Hollands End voor de deur in kunnen stappen. We rijden echter niet meer over de Emmaweg, omdat dit te veel problemen geeft voor onze chauffeurs. Er komt wel een bushalte aan het Zuidereinde bij de Zuidersluis en halverwege bij de voetgangersbrug, zodat de bus toch makkelijk bereikbaar blijft voor de bewoners van de Emmaweg.
Verder rijdt de bus voortaan één uur korter, dit betekent dat de laatste rit eindigt om 18.43 uur bij De Dobber.
Volgende week wordt de nieuwe dienstregeling huis aan huis verspreid. Wij hopen natuurlijk dat u de bus trouw blijft of wordt. Nieuwe vrijwilligers zijn ook nog steeds van harte welkom. Hebt u één maar per 14 dagen 4 uurtjes over? Meldt u dan aan!

De complete dienstregeling vindt u ook op www.wijdemeren.com.

Hebt u vragen op opmerkingen, of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?
Neem dan contact op met onze secretaris Stef Drost – Zuidsingel 43 – 1241 EJ Kortenhoef; e-mail: stef.drost@12move.nl


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page RegenWindstil Naar volgende bericht