Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Radio Wijdemeren


Nieuws Radio Wijdemeren

Wijdemeren, 6 januari 2004. Radio Wijdemeren maakt zich op voor het nieuwe jaar. Een nieuw programma, W.M. Nieuws, 24 uur per dag uitzenden en voortzetting van Bedrijven in het Zoeklicht.

Ingezonden bericht

...

WM NIEUWS MET JOKE STAAL EN JAN VEENMAN
Het nieuwe programma WM Nieuws heeft op donderdag 8 januari tussen 5 en 6 uur de actieve Joke Staal als gast. Ze is op dit moment de woordvoerder van De Zonnebloem. Joke is over ’t algemeen een zeer betrokken inwoner van Wijdemeren.
Op dinsdag is de Ankeveense dorpshistoricus Jan Veenman aanwezig bij WM Nieuws. De gasten zullen met Herman Stuijver het actuele nieuws bespreken. Daarnaast zullen ze LIVE iemand opbellen, u bent er getuige van. Ook kunt u horen wie van hen een ZOEN zal krijgen. Ook kunt u nog de herhaling van uitzending nr. 1 met Co de Kloet nog meepikken.
Een nieuw programma, de moeite waard om te horen, tussen 5 en 6 uur.

WM ACTUEEL LIVE OP INTERNETSITES
De inhoud van WM Actueel LIVE kunt u elke week zien op diverse websites. Vanaf donderdagavond kunt u lezen welke onderwerpen de redactie aan de orde stelt. Steeds actueel, al het nieuws uit de verschillende dorpskernen. WM Actueel LIVE is elke zondag tussen 11 en 13 uur, live vanuit De Oudergaard. U bent van harte welkom !!
De inhoud van WM Actueel LIVE kunt u dus bekijken op : www. radiowijdemeren. nl //
www. wijdemeren. com (Wijdemeerse Webkrant) // www. loosdrechtplein. nl///
www. wijdemeren. net

RADIO WIJDEMEREN 24 UUR PER DAG
In ons nieuwe schema ziet u alle programma’s van ‘De Stem van de Vijf Dorpen’. Stem vast af op onze zender: ether 106.9 FM of via de kabel 92.3 FM.
NU KOM JE ONS ALTIJD TEGEN OP 106. 9

RADIO WIJDEMEREN OP NIEUWJAARSRECEPTIE
Radio Wijdemeren zal ook aanwezig zijn op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Wijdemeren. Op donderdagavond 8 januari kunt u vanaf 20.00 uur bij het programma ‘Gemeentehuis Thuis’ een verslag van deze samenkomst horen.

BEDRIJVEN IN HET ZOEKLICHT
Ons programma voor en door ondernemers ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ heeft weer een aantal interessante gasten. Aanstaande zaterdag 10 januari hoort u ’s middags om 16.00 uur de vertrouwde stem van Joop van Rijn, hij is de directeur van het bekende sloopbedrijf aan de Cannenburgerweg. En op maandagavond 12 januari is Harry Westerman aan de beurt, hij is verbonden aan TL Reymerink, een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakproducten. ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ wordt voorbereid door het Ondernemers Collectief Wijdemeren en ondersteund door de RABO-bank waar Wieco Boonstra per 1 januari directeur is geworden.


Reacties

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Grauw, donker, regen, 7 graden

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht