Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Oud-verzetstrijders

Wijdemeren, 5 januari 2004. Morgen ontvangt Wijdemeren oud-verzetstrijders uit de regio voor een nieuwjaarsbijeenkomst en een boerenkoolmaaltijd.

Persbericht

Nieuwjaarsreceptie voor oud verzetstrijders
uit regio in gemeentehuis Wijdemeren

Op dinsdag 6 januari van is er van 16.30 uur tot 18.00 uur in het gemeentehuis van Wijdemeren een Nieuwjaarsbijeenkomst waarvoor leden van de Nationale Federatieve Raad van het Voormalig Verzet Nederland en de Nederlandse Vereniging van Ex Politieke Gevangenen uit de bezettingstijd, zijn uitgenodigd. De genodigden zijn allen afkomstig uit de regio Gooi en Vechtstreek en regio Eemland.

Binnen het Gewest Eemland en het Gewest Gooi- en Vechtstreek is het een jaarlijkse traditie deze oud verzetstrijders bij toerbeurt bij de gemeente Hilversum, Naarden, Huizen, Soest, Baarn of Wijdemeren uit te nodigen. Dit jaar is het de beurt aan Wijdemeren. Na de nieuwjaarsreceptie zal burgemeester mr. D. Bijl de gasten uitnodigen voor de traditionele boerenkoolmaaltijd. De gemeente verwacht circa 50 gasten tussen de 70 en 90 jaar. Bij de bijeenkomst zullen ook een aantal burgemeesters uit de regio aanwezig zijn.


Reacties

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Zoeken

 

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht