... ...

Rik Jungmann

CDA Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

CDA Nieuws

Wijdemeren, 27 februari 2004. In dit bericht richt het CDA het zoeklicht op de vrijwilligers.

ingezonden bericht

CDA voor verenigingen en vrijwilligers

Als CDA zijn we er trots op dat we in de gemeente Wijdemeren zo veel vrijwilligers en verenigingen zijn die hart hebben voor de gemeente. Die proberen om de gemeente leefbaar en sociaal te houden.
Wij noemen zonder mensen te kort te willen doen de vrijwillige brandweer als voorbeeld, maar ook de sportverenigingen en de cultuurhistorische verenigingen.
Vorige week werd in Nederhorst den Berg het nieuwe gebouw “G- spot geopend”, een aanvulling voor de inwoners uit Nederhorst den Berg. Maar vorige maand is er ook een besluit genomen over de extra financiering van “de Meidoorn” in Loosdrecht. Zo komt er in Loosdrecht ook een extra plek beschikbaar waar mensen veilig samen kunnen komen.
En dan natuurlijk ook het gebouwenplan uit ’s-Graveland, wat het gebouwenplan niet meer is. Het CDA betreurt dit natuurlijk uitermate, we hadden het graag anders gezien. Maar nu is er een besluit genomen zodat er tenminste enig uitzicht is voor de verenigingen die zo slecht gehuisvest zijn. Wij zien de voorstellen vol vertrouwen tegemoet. Het CDA is blij dat we op deze manier de verenigingen kunnen ondersteunen.

Het zijn de vrijwilligers en de verenigingen die de samenleving op hun manier draaiende houden. We zijn daar trots op!

Namens de CDA-fractie Wijdemeren,
Esther Luijer

N.B. Op 24 maart hebben we weer een inloopspreekuur. Dit begint om 19.30 uur in het gemeentehuis aan de Rading in Loosdrecht. U bent daar welkom!


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page SneeuwWindstil-2º Naar volgende bericht