... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Inbreien Antoniusschool

Kortenhoef, 26 februari 2004. Medio dit jaar is de nieuwe Antoniusschool aan de Zuidsingel in Kortenhoef klaar. De vraag dringt zich dus op wat er op de plek van de huidige school aan de Kerklaan in Kortenhoef moet komen. 

Het college vraagt een krediet voor onderzoek naar wat er op die plek moet komen. Ooit circuleerde het plan om er een gemeentehuis voor Wijdemeren te bouwen. Dat plan is van tafel. Het zal waarschijnlijk inbrei-woningbouw worden.


De Antoniusschool in Kortenhoef

persbericht

College vraagt raad om krediet voor project “Kerklaan”

Het college van Wijdemeren gaat de raad verzoeken een voorbereidingskrediet van 190.000 euro beschikbaar te stellen voor de herontwikkeling van de locatie aan de Kerklaan in Kortenhoef waar nu nog de St. Antoniusschool gevestigd is.

De bouwwerkzaamheden aan de nieuwe St. Antoniusschool aan de Zuidsingel in Kortenhoef zijn in volle gang. Naar verwachting trekt de school medio dit jaar in het nieuwe schoolgebouw en komt de oude locatie aan de Kerklaan vrij voor andere doeleinden.

Plannen
Met het ontwikkelen van de vrijkomende grond aan de Kerklaan wil het college primair de nieuwbouw van de St Antoniusschool financieren. Voor het zover is moet de gemeente ondermeer een stedenbouwkundig plan opstellen, een haalbaarheidstudie doen en een bodemonderzoek laten uitvoeren. Voor de financiering vraagt het college een voorbereidingskrediet.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page SneeuwZonnigWindstil Naar volgende bericht