... ...

Rik Jungmann

SV 's-Graveland
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

MSV'19-'s-Graveland 2-3

's-Graveland, 25 april 2004. 's-Graveland stond eerst op 0-2 achterstand, maar haalde de schade in en won uiteindelijk uit tegen MSV'19 met 2-3.

Reactie

SV 's-Graveland Voetbal

MSV'19 - 's-Graveland 2-3(1-0)

34.1-0 Bart Vos, 49. 2-0 Hans van Doorn, 56. 2-1 Nunu Alexandre,
73. 2-2 Rob Fecken, 79. 2-3 Marco Temperilli. Scheidsrechter Sio. Toeschouwers 175.

's-Graveland miste in Montfoort tegen het reeds gedegradeerde MSV'19 drie geblesseerde basisspelers. Het leek er in eerste instantie op dat dit de ploeg zou opbreken. In een zeer matig gespeelde eerste helft liep het tegen een 1-0 achterstand aan. Uit een vrije trap, die zo dacht een ieder in het voordeel van de bezoekers zou worden gegeven, kwam de openingstreffer tot stand.
Het onverwachte balbezit buitte de thuisclub goed uit. De ingeschoten bal verdween over de 's-Graveland-keeper in het doel. Beide opponenten hadden in deze eerste speelhelft, gezien het weinig overtuigende spel, overigens geen recht op een voorsprong. 's-Graveland was in deze fase voornamelijk, gedwongen door de gewijzigde samenstelling, bezig de juiste balans te vinden, maar ook de Montfoorters konden niet echt gevaarlijk worden.

Al gauw bleek dat na de rust MSV'19 met een ander, beter ingespeelde én ingestelde tegenstander te maken kreeg. Toch vergrootten de gastheren eerst nog de stand naar 2-0 na een misverstand in de achterhoede. Maar dit bleek niet van invloed te zijn op het nu betere spel van de 's-Gravelanders.
MSV'19 werd nu meer onder druk gezet, hetgeen in eerste instantie al gauw resulteerde in een gelijke stand. Eerst wist Nunu Alexandre uit een dieptepass de 2-1 te scoren en werd het na een cornerbal van Marco Temperilli, door Rob Fecken 2-2. Deze tegenslag liet duidelijk haar sporen na bij de degradant. Alhoewel er een blunder van de MSV'19-goalie voor nodig was, was het niet verwonderlijk dat het ook nog 2-3 werd. Een weliswaar harde maar toch houdbare inzet van Temperilli was uiteindelijk toch goed voor de overwinning. Door dit resultaat blijft 's-Graveland in de race voor de derde periode. Behalve dat komende zondag zelf thuis tegen de kampioen Vreeswijk moet worden gewonnen is blauw-wit daarbij wel afhankelijk van de resultaten van de duels UTS-Houten en Brederodes-Maarssen.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind21º Naar volgende bericht