... ...

Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Felicitaties uit de UK

Wijdemeren, 25 april 2004. Ook vanuit Engeland kwamen de felicitaties van onze goede Ankeveense vriend Wim Reijmerink, die daar tegenwoordig werkt.

In zijn reactie refereert hij aan een presentatie en live demonstratie van internet die Rik Jungmann in 1996 gaf voor raad, college en ambtelijke staf van 's-Graveland. In een periode dat internet nog voor vrijwel iedereen volkomen nieuw was. De publieke tribune zat vol.

Hoogtepunt van die avond was de vraag van Wim Kozijn of zijn vakantiebestemming ook op het net te vinden was. Hij noemde de naam van een minuscuul obscuur Frans dorpje. De naam werd ingetikt in Alta Vista (toen dé zoekmachine) en Rik deed een schietgebedje dat het dorpje gevonden werd. Dat bleek zo te zijn. Het Chateau, de camping en het plaatselijke hotel rolden over het scherm, evenals de VVV en een routebeschrijving. Het was de eerste keer dat Wim Kozijn het begin van geloof kreeg in de moderne techniek.

Op het moment dat hij de reactie gaf, stond het feestprogramma van Ankeveen net voluit in de Wijdemeerse Webkrant. Op zijn wenken bediend dus...

Reactie


In het midden Wim Reijmerink achter de AROS microfoon
op 20 oktober 2001 tijdens de campagne.

Beste Rik  en Douwe,

Ook vanuit de UK van harte proficiat. Voor ons is het een uitstekend middel om op de hoogte te blijven van alles wat er in Wijdemeren gebeurt. Toen ik het bericht las moest ik terugdenken aan het moment dat jij een internet presentatie gaf in het gemeentehuis en de meeste mensen er nauwelijks iets van af wisten.

Wat is de wereld veranderd in een paar jaar . Persoonlijk sta ik nog steeds versteld hoeveel informatie er beschikbaar is op het net.

Doch , als ik " surf " ga ik altijd eerst naar de Wijdemeerse Webkrant.

PS. ik heb nog niets gelezen over het honderdjarig bestaan van het Oranjecomite Ankeveen. Ik kom er speciaal voor over, doch vind het leuk als jij er over schrijft. Op naar de miljoenste bezoeker...........

Groeten Wim


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind21º Naar volgende bericht