... ...

Rik Jungmann

ingezonden bericht.
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Fenna Tuunter overleden

Wijdemeren, 22 april 2004. Oud-PvdA raadslid voor de PvdA Fenna Tuunter is gisteren overleden. Dat liet voorzitter Francis de Kwant in onderstaand persbericht weten.


Fenna Tuunter

Mevrouw Tuunter werd op hoge leeftijd nog lid van de gemeenteraad van 's-Graveland. Na het plotseling overlijden van Ferry Staal werd in januari 2000 een beroep op haar gedaan om tot de raad toe te treden. Op 28 januari van dat jaar werd zij als raadslid beëdigd. In die eerste raadsvergadering liet zij er geen gras over groeien. Toen wethouder Co de Kloet stelde dat het eigenlijk best goed ging met het bejaardenvervoer, zette zij hem direct op zijn nummer. "U heeft ongelijk meneer de Kloet, het vervoer is een ramp. Vijftig procent van alle ritten gaat fout."

In juli 2000 haalden Fenna Tuunter en Nelleke Schenkkan samen de krant. Zij werden opeengeperst gefotografeerd in de brommobiel van Nelleke op weg van Ankeveen naar de raadszaal in 's-Graveland.

ingezonden bericht


Afdeling Wijdemeren

Fenna Tuunter overleden

Oud raadslid van de gemeente 's-Graveland Fenna Tuunter-Alsem is 21 april jl. op 83-jarige leeftijd overleden.

Fenna was vele jaren een betrokken lid van de Partij van de Arbeid. Op 79-jarige leeftijd werd zij nog gemeenteraadslid van de voormalige gemeente 's-Graveland. Ondanks haar hoge leeftijd voelde zij zich geroepen om dit op zich te nemen en heeft zij deze taak adequaat en met bijzonder veel inzet verricht. De PvdA is haar veel dank verschuldigd.

Wij wensen haar kinderen en allen die hier dierbaar waren veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

De afscheidsbijeenkomst zal worden gehouden op maandag 26 april om 10.30 uur in het verzorgingshuis “Oudergaard” aan de Oudergaarde 1 te Kortenhoef.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden om 14.00 uur in het Crematorium Amersfoort aan de Dodeweg 1 te Amersfoort (Leusden).

Gelegenheid tot condoleren na afloop van de afscheidsplechtigheid en na de crematieplechtigheid.


PvdA Afdeling Wijdemeren
Francis de Kwant
voorzitter


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktWindstil19º Naar volgende bericht