... ...

Rik Jungmann

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Paintball in Loosdrecht

Loosdrecht, 13 april 2004. In een hal naast de Pandahallen in Loosdrecht kan indoor-paintball gespeeld worden. Daar is het Loosdrechtse Paintballcentrum 't Gooi onlangs geopend.

Een journalist van de Gooi- en Eemlander ging er een kijkje nemen en werd meteen ingedeeld, omdat een ploeg paintballers een man tekort kwam. Zijn enthousiaste verslag staat vandaag op de voorkant van het regiokatern, inclusief een foto van twee speler die, gestoken in militaire overalls, aanleggen om de vijand te raken.

Stefan Vos, van de Pandahallen, vertelde de verslaggever dat hij eigenlijk alleen het terrein naast de hallen wilde kopen, maar toen het idee kreeg om de hal te laten staan en er een paintball-centrum in te vestigen. De kunst van paintball is om elkaar te beschieten met ballen met gekleurde vloeistof. Degene die geraakt is moet het strijdtoneel verlaten. In de hal staan allerlei obstakels en wordt een rookgordijn gelegd. 

Even zoeken met Google leverde, na het intikken van "paintball" en "loosdrecht", ook nog een website op. Klik hier om te kijken.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind13º Naar volgende bericht