Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Jazzcafé Piet Hein dicht

Loosdrecht, 14 oktober 2003. Het Loosdrechtse jazzcafé Piet Hein was zondag voor het laatst open. De deurwaarder zal vandaag het etablissement sluiten vanwege een huurschuld.

In de Gooi van gisteren stond dat exploitant Cas Rollman van jazzcafé Piet Hein volgens de deurwaarder een huurschuld van € 33.000 zou hebben. Rollman zelf ontkent dat dit bedrag juist is. Wel heeft hij een conflict met eigenaar Theo Schippers over de huur van het terras. Die was fl. 7000 en werd in één klap verhoogd naar € 7000. Rollman dacht dat die huurverhoging niet serieus bedoeld was en heeft hem dan ook nooit betaald.

Rollman is kwaad op de eigenaar van Piet Hein, op de buren, op de gemeente en op de politie. Wat de buren, de gemeente en de politie misdaan hebben vermeldt het artikel niet. Schippers heeft volgens Rollman de afgelopen negen jaar klanten van hem lastig gevallen en verzuimd onderhoud aan het pand te plegen.

Met de sluiting van Piet Hein is er volgens Rollman bijna niets leuks meer over na de komende sluiting van Ottenhome (over anderhalf jaar) en de totaal vernieuwde Driesprong die onaantrekkelijk is voor een simpel bezoekje. Eigenaar Theo Schippers kon niet door de Gooi- en Eemlander bereikt worden voor zijn kant van het verhaal.

(Horecaspreuk: "Op het terras is uw euro een gulden waard." red.)


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...