Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Wijdemeren


Persberichten Gemeente

Wijdemeren, 1 maart 2003. Het college gaat weer met de Horstermeer in gesprek over de inrichting van de Middenweg. De IJsclub Loosdrecht krijgt een waarderingssubsidie. Twee persberichten van de gemeente.


College gaat opnieuw met bewoners Horstermeer praten

Het college van Wijdemeren gaat nogmaals met de bewoners van Horstermeer over de inrichting van de Middenweg in Nederhorst den Berg praten. In oktober vorig jaar stemde het college in met een voorstel om de Middenweg in te richten als 60-km gebied en buiten de bebouwde kom te plaatsen. Daarnaast zouden een aantal snelheidremmende maatregelen getroffen worden. Dit voorstel was het resultaat van overleg tussen de voormalige gemeente Nederhorst den Berg, de bewoners en 3VO. Vlak voor de commissievergadering gaf de bewonersvereniging Horstermeer aan zich niet te kunnen vinden in het voorstel. Wethouder Neef besloot toen het voorstel terug te nemen. Momenteel ligt de Middenweg overigens binnen de bebouwde kom en is de maximale 50 km per uur. De afloop van het gesprek met de bewoners bepaalt of het voorstel alsnog ingebracht wordt in de commissie Ruimte en Economie.

Waarderingssubsidie voor IJsclub Loosdrecht

Het college van Wijdemeren heeft besloten een subsidieverzoek van de IJsclub Loosdrecht van € 227,00 goed te keuren. Met deze waarderingssubsidie wil het college haar waardering uitspreken voor de ontplooide initiatieven van de ijsclub. Zo heeft de IJsclub Loosdrecht in 1995 een landijsbaan aangelegd en hebben zij inmiddels de nodige aanpassingen gedaan in verband met de veiligheid.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Iets bewolkt, droog, 12 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...