Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Wijdemeren


Oud Papier

's-Graveland, 1 maart 2003. Oud papier kon in 's-Graveland ook altijd aan de weg gezet worden tegelijk met de groene bak. Heel gemakkelijk. Daar komt nu helaas een eind aan. Een bericht van de gemeente voor Kortenhoevers en 's-Gravelanders.

In de 's-Gravelandse raad werd om de zoveel tijd gesproken over de ophaal van oud papier. De voorliggende vraag was dan altijd of de vuilnisophaler het zou moeten doen, of dat de verenigingen het moesten doen. Het voordeel van de vuilnisophaler was dat die het als onderdeel van de dienstverlening deed en de ophaal dus verzekerd was. Het voordeel van de verenigingen was dat die er een centje mee konden bijverdienen, maar dat het ook wel voor kon komen dat oud papier even niets opbracht en de verenigingen het dan even niet zouden doen. Dan bleef de burger zitten met zijn oud papier. Er werd uiteindelijk gekozen voor beide. De keuze tussen de vuilnisophaler en de verenigingen kon de burger zelf maken.

Daar komt nu een einde aan. Zo gaat er weer een stukje dienstverlening aan de burger teloor als gevolg van de herindeling. Zie onderstaand bericht van de gemeente.


’s-Gravelanders en Kortenhoevers opgelet!
Geen oud papier bij groene container

Vanaf 1 maart a.s. kunnen inwoners van 's-Graveland en Kortenhoef geen papier/karton meer aanbieden bij hun groene container. In plaats daarvan komen de muziekverenigingen B.M.O.L. en Amicitia en de Konijnenfokvereniging in samenwerking met de fa. Van Leijen het papier en karton huis aan huis op halen.

De verenigingen komen op de volgende dagen bij u papier en karton ophalen:
B.M.O.L. : elke 3de vrijdag van de maand in ’s-Graveland, de Emmaweg en Koninginneweg.
Amicitia : elke 1ste zaterdag van de maand de Kerklaan en ten zuiden van de Kerklaan.
Konijnenfokvereniging : elke 1ste zaterdag van de maand ten noorden van de Kerklaan, Moleneind, Kortenhoefsedijk, De Zuwe en De Kwakel.

Wij vragen u al het oud papier en karton op vrijdags vóór 17.00 uur en zaterdags vóór 09.00 uur aan de weg te zetten.

Zelf brengen

U kunt ook met uw oud papier terecht bij de papiercontainers bij:

  • de Antoniusschool, de Curtevenneschool en de Regenboogschool
  • de Konijnenfokvereniging aan de Beltweg
  • Scouting Klaas Toxopeus aan De Kwakel

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur terecht bij de GAD klantenservice: 035-6991888 (kies 3), email: info@gad.nl of internet: www.gad.nl.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...