Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Plassennet


Commissies in Loosdrecht!

Wijdemeren, 28 februari 2003. Er blijft verwarring over de locaties waar de commissievergaderingen gehouden worden.

Tijdens de gemeenteraad van gisteravond werd door één van de oplettende raadsleden opgemerkt dat in de huis-aan-huis bladen aangekondigd is dat de commissievergaderingen volgende week in Loosdrecht gehouden zullen worden.

Dat is heel opmerkelijk omdat er inmiddels een soort vaste afspraak is gegroeid dat de raad in Loosdrecht wordt gehouden en de commissies in 's-Graveland. In het begin gebeurde het nog wel eens dat een belangstellende (en zelfs een raadslid) voor een dichte deur stond op de goede tijd, maar op de verkeerde plek.

De vraag leidde tot enige verwarring. Vasthouden aan het standaard patroon en toch in 's-Graveland gaan zitten, of overeenkomstig de aankondiging in de bladen de vergaderingen houden in Loosdrecht.

 

In het eerste geval staan de mensen die eenmalig voor een bepaald onderwerp komen voor een dichte deur. In het tweede geval staan de mensen die regelmatig naar de commissies in 's-Graveland gaan voor een dichte deur. Wat was wijsheid? 

Uiteindelijk werd gekozen voor Loosdrecht, omdat dat nu eenmaal in de bladen stond.

Als u de stukken wilt hebben, dan moet u naar 's-Graveland. U kunt ze daar bij de balie afhalen.

Op de agenda van MZ staan o.a. de inspraak van de peuterspeelzalen over de subsidise, de harmonisatie van de sportsubsidies en het beleid rond trouwlocaties. RE behandelt o.a. het concept bestemmingsplan van de kern van Nederhorst. BM gaat o.a. over de vervanging van het kantoormeubilair.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Stralend, 12 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...