...

  ...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto: Wijdemeerse Webkrant

Bron: Wijdemeren
Prov. Noord-Holland


CdK in Wijdemeren

Wijdemeren, 23 augustus 2003. Volgende week woensdag komt de Commissaris van de Koningin in Noord-Holland, Harry Borghouts, op werkbezoek in Wijdemeren. Eigenlijk komt hij weer, want op 23 mei was hij er ook bij, toen de Koningin Wijdemeren bezocht.


Commissaris van de Koningin, Harry Borghouts.

Onderstaand persbericht van de provincie in samenwerking met Wijdemeren geeft het programma van het bezoek. Als u dus volgende week woensdag limousines met chauffeur door uw straat ziet zoeven, dan weet u wat er aan de hand is.

Persbericht
Provincie Noord-Holland en gemeente Wijdemeren

Werkbezoek Commissaris v/d Koningin aan Wijdemeren

Op woensdag 27 augustus brengt de Commissaris van de Koningin, Mr. H.C.J.L. Borghouts, een werkbezoek aan de gemeente Wijdemeren. De Commissaris zal om 9.30 uur worden ontvangen in het nieuwe gemeentehuis aan Rading 1. Daarna zal hij, samen met het college van B & W, verschillende locaties in Wijdemeren bezoeken waar belangrijke ontwikkelingen gaande zijn.

Op het programma staat het woningbouwplan Ter Sype in Nieuw-Loosdrecht, het Dorpscentrum Oud-Loosdrecht i.v.m. de Situs- en Fortisprojecten; de Horstermeerpolder in Nederhorst den Berg in verband met eventuele toekomstige waterberging; Huize Brugchelen / Huize Westerveld in ís-Graveland als locatie voor het nieuwe gemeentehuis van Wijdemeren; De Kwakel in Kortenhoef i.v.m. de toekomst van enkele verenigingsgebouwen en Heerlijkheid ít Groene Woud in ís-Graveland i.v.m. de ontwikkeling tot natuurgebied met recreatiemogelijkheden. Het bezoek wordt afgerond met een overleg met de raadsleden van de gemeente in restaurant ít Noorderlicht in ís-Graveland.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Buien, bewolkt, 23 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...