Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: CDA


Inloopspreekuur CDA

Wijdemeren, 13 augustus 2003. Het CDA wil met een inloopspreekuur de mening van de burgers van Wijdemeren horen.

Persbericht

HET CDA WIL WETEN WAT ER LEEFT IN WIJDEMEREN

Bij het zien van deze kop, denkt u vast: ďWeten ze dat dan niet??Ē
De fractie van het CDA probeert zo dicht mogelijk bij de burger te staan, om zo te weten te komen wat er leeft in Wijdemeren. Zo kunt u ons regelmatig terugvinden bij de lokale evenementen, maar ook op het voetbalveld of bij de uitvoering van de zangvereniging.
Maar dat is voor ons niet genoeg. Daarom organiseert het CDA voor alle burgers van de gemeente Wijdemeren een inloopspreekuur.

Dit inloopspreekuur kunt u gebruiken om te vertellen wat u dwarszit, waar u verbeterpunten ziet voor de gemeente, wat u goed vindt gaan of juist niet, wat uw ideeŽn zijn over bepaalde onderwerpen, enz..

Het spreekuur wordt gehouden in ons nieuwe gemeentehuis aan de Rading 1 van 19.30 tot 20.30 uur. De eerste keer zal zijn op woensdagavond 27 augustus.
Tijdens dit spreekuur zijn wij ook telefonisch te bereiken. Dit kan dan op het volgende nummer: 035-6559795
Natuurlijk kunt u ook buiten het spreekuur contact met ons opnemen. Voor alle adressen en telefoonnummers verwijzen wij u naar de gemeentegids of de website van de gemeente Wijdemeren.

Dus noteert u alvast de volgende twee data in uw agenda:
27 augustus 2003 en 24 september van 19.30-20.30 uur: inloopspreekuur CDA Wijdemeren

Het CDA heeft behoefte aan uw mening! We willen, met uw medewerking, ervoor zorgen dat Wijdemeren een prettige gemeente is om in te wonen.
 


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...