Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Gemeentenieuws

Wijdemeren, 22 april 2003. Het gemeentenieuws uit de lokale bladen van vorige week. Collegespreekuur, de verhuizing, paspoorten, en het servicenummer van Openbare Werken.


Iedere dinsdagmiddag op afspraak: Collegespreekuur van 15.00 uur tot 17.00 uur

Het college van Wijdemeren stelt direct contact met inwoners van de gemeente zeer op prijs en heeft daarom iedere dinsdagmiddag een collegespreekuur van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Voor het wekelijkse collegespreekuur kunt u bij de bestuurssecretaresse een afspraak maken met één van de collegeleden. In beginsel kan de afspraak met de burgemeester of één van de wethouders alleen gemaakt worden als het onderwerp waarover u wilt spreken behoort tot de portefeuille van het collegelid waarmee u wilt spreken. Ook is het vaak handig als er al contact is geweest met één van de ambtenaren. Dit om te voorkomen dat het spreekuur gebruikt wordt voor algemene vragen die ook door één van de medewerkers kan worden beantwoord. Voor algemene vragen kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende afdeling.

Afspraak maken Het collegespreekuur wordt gehouden op de dinsdagen van 15.00 uur tot 17.00 uur in het gemeentehuis in 's-Graveland. Het spreekuur is alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met de bestuurssecretaresse mevrouw F. Janssen, tel 035-6559517. Vermeldt u hierbij het onderwerp waarover u wilt spreken.

Half juni: verhuizing gemeente naar Rading 1

Onlangs heeft u in deze krant kunnen lezen dat de voorbereidingen van de verhuizing van de gemeente Wijdemeren naar de centrale huisvesting aan Rading 1 in Hilversum in volle gang zijn. Inmiddels staat ook vast dat de verhuizing gaat plaatsvinden van 12 tot en met 16 juni. Als gevolg van die verhuizing is het noodzakelijk alle loketten van de gemeente in deze periode de sluiten voor het publiek. Dinsdag 17 juni zullen wij aan Rading 1 onze eerste klanten verwelkomen.

Paspoort aanvragen: wees er op tijd bij

Denkt u al na over uw vakantie? Kijk dan ook even of uw paspoort binnenkort verloopt. Als u er op tijd bij bent voorkomt u straks lange wachttijden bij de balie van Burgerzaken. Bovendien: in juni zijn de loketten van Burgerzaken in Nederhorst den Berg en 's-Graveland een week gesloten in verband met de verhuizing naar Rading 1. Enkele tips: zorgt u ervoor dat u in mei uw nieuwe reisdocumenten al in uw bezit heeft. En: bel voordat u komt! Het nummer: (035) 655 95 29). Een medewerker van Burgerzaken zal u precies vertellen wat u mee moet nemen, waar u terecht kunt en of het document klaar is terwijl u wacht, of niet. Dan komt u niet voor niets.

Speciaal servicenummer Openbare Werken: 5889721

Ziet u verzakte of openliggende trottoirs? Bestrating die kapot is? Gevaarlijk overhangend groen, zwerfvuil, of andere zaken die gevaar opleveren of de openbare ruimte in onze gemeente ontsieren? Dan kunt u contact opnemen met het speciale servicenummer van de afdeling Openbare Werken: (035) 5889721.

Uw klachten, vragen en opmerkingen worden gelijk voorgelegd aan één van de drie rayonbeheerders van Wijdemeren. Zij gaan kijken wat er aan de hand is en of het verholpen kan worden. Afhankelijk van de situatie wordt het werk ingepland. Zaken die direct gevaar opleveren zullen uiteraard gelijk verholpen worden.

fraai, schoon en veilig Met uw blik op Wijdemeren en de bereidheid zaken aan ons te servicenummer te melden, moet het lukken onze gemeente fraai, schoon en veilig te houden.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Voorjaar, zonnig, iets frisser dan gisteren, 17 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...